Footballidentity.com

• Креатор на темата Креатор на темата Daniel.
  • Време на започнување Време на започнување
Умре играва, глупа ко ќускија е!

Умре играва, глупа ко ќускија е!
Види го воа,ако не ти се допаѓа не ја следи темава и не ја играј немора негативно мислење цело време да даваш.Ако не пробаш од кај ке знаеш дали е добра или лоша?

Види го воа,ако не ти се допаѓа не ја следи темава и не ја играј немора негативно мислење цело време да даваш.Ако не пробаш од кај ке знаеш дали е добра или лоша?
сум ја играл 2 години другар, и не ја следам темава, туку кога имаш многу мислења автоматски ми стасува известување.

И ако некој од страна го чита овоа, турете и куров на играва СРАЊЕ Е!

Играва, ко Симс што ја направија за Фејсбук. Играјте си ги соодветните Симс и Фудбал Менаџер, квалитет е квалитет.

ај да ја живнеме темава малце :D ја игра ли некој уопште играва?? Јас и Белимов планираме камбек да правиме у нашава лига па да се распрашам каква е ситуацијава има ли активни играчи/тимови??

Јас мислев да почнам, ама глупо ми беше.Ако има заинтересирани, барем 5-6 души ајде :)

ми пуштаат мејлови овие, те молиме активирај се, ни требаат активни играчи кои ќе ја подобрат играта.
ама јок :)

ми пуштаат мејлови овие, те молиме активирај се, ни требаат активни играчи кои ќе ја подобрат играта.
ама јок :)

И јас се откажав пред некое време...

Има уште некој од тука што ја игра играва?
Ајде вракајте се доста беше заебанција:icon_lol:

Занети, Никац, Тони, "Црнооки" и др... :) партали праевме на почеток на играва.

sve igracista u pm. :-)
malce mi fali igrava,ama epten ja usraa Inace epten jako timce bevme.ako sakate Da probame letovo nesto na zaebancija jas sum za,ipak imame poveke iskustvo od pola FID svet

Занети, Никац, Тони, "Црнооки" и др... :) партали праевме на почеток на играва.

Ех какви времиња беа... :love:

Хах иначе и да ми платат не се враќам веќе на играва :D

Продавам акаунт со 1 играч 2000 рејтинг CM. ПМ ако има заинтересирани :)

Направив акаунт чисто да видам како се движи играва дали после 3год има некаков напредок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom