- Член од
- 16 јануари 2011
- Мислења
- 362
- Поени од реакции
- 127
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
All hail to Ulfric, you're the high king,
In your great honour we'll drink and we'll sing.
We're the children of Skyrim and we fight all our lives,
And when Sovngarde beckons, everyone of us dies.
Verzijata od Maluca mnoooogu podobra![]()
But than i took an arrow to the knee.Не знам дали ова било ставено до сега тука. Ако било, се извинувам.
![]()
Не ги продавај коските,со нив се прави добар армор само ти треба smithing 100.Esbern повеќе "болеше" oд стрела во коленото.. У курац. Ама добар wake-up call беше за да си легнам сабајле. Ама морав прво да средам. Дур дознаам дека е баг, па после фиксот не работеше.. па со трчање и стискање поминав некако.
Сега го барам the elder scroll кај Winterhold за да можам да учам од предците dragonrend. Навлегов многу во приказната. Инаку играм battlemage со heavy armor. Како вориор сум само со магии, додуша така се ориентирав уште пред да почнам со меин квестовите. Сам си го открив колеџот, немав потешкотии со пештерите, conjuration вадев apprentice plamena pi4ka и јас со flames и ептен ретко кога ќе снемев (ако) magicka некој сингл дагер попат, дека само во health и magicka инвестирав. Ретко стамина. Неможам да се фокусирам само на едно, и скилс треба насекаде по нешто да имам. И така. Дигнав 13 прееска. Да пијам кафе вечер, малку надвор, социјализација и пак се фрлам на уште една маратонска ноќ.
Иначе имам убиено 4 змеја, на еден му побегнав. Повеќето коски ги продавам ама имам нешто останато, дека неможам да се движам.
Иначе имам убиено 4 змеја,
woot? пер 4 се малце дури, хахахwtf?!?! Те чекам во риверхуд да пиеме чај и да споделиш типс како да ги убијам мадерфакерите.
Мене слабо ми иде со нив, бегам ко пи4ка.![]()
Гуглај ја мисијата, изглеа некој баг имаМи даде мисија да исчистам некој bandit hideout, и на крај се искача у едно барикадирано местенце со зашилени трупци кај што има невидлив лик ме кине one hitЏабе shout Life aura и глупости. Баш е бос ликот.