Лев или десен клик стисни на мечот во зависност од тоа во која рака сакаш да го имаш..Абемкако да зезмам оружјево рака?
Имам два iron swords и еден great sword?
Ги имам во инвенори equiped,ама го немам во раце?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лев или десен клик стисни на мечот во зависност од тоа во која рака сакаш да го имаш..Абемкако да зезмам оружјево рака?
Имам два iron swords и еден great sword?
Ги имам во инвенори equiped,ама го немам во раце?
Треба да се инсталира последниот пач?За сите што сакаат FPS boost - http://forums.bethsoft.com/topic/13...formance-increases-now-in-skse-plugin-format/
Го пробав - работи со моментално НАЈНОВАТА верзија на Skyrim и најновата верзија на SKSE loader. Со постарите верзии НЕ РАБОТИ.
За повеќе информации прочитајте на линкот.
Хахаха луда мачка човече
И ја помислив нa whirlwind sprint...
Одам на Дедрик Армор.. Овој Ебони многу ми е грозен.... Патем некој да го решил квестот на Azura , со звездата ? Ми ја даде звездата , делува моќно но не можам никако да ја употребам ?
Е јебига , така се вика арморотОвој Ебони многу ми е грозен
зш? земи магија за фаќање души (како се викаше не знам) и кога се маваш со некого, пред да цркне фрли му од магијата. ако цркне во рок од икс, ипсилон секунди, ќе му ја уловиш душата у Азура гемот. Ама не ти се исплати да ја трошиш за ситни души, можда да пробаш на змајеви, даедри и џинови...не знам кој има најголема душа.Одам на Дедрик Армор.. Овој Ебони многу ми е грозен.... Патем некој да го решил квестот на Azura , со звездата ? Ми ја даде звездата , делува моќно но не можам никако да ја употребам ?