Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
Абемкако да зезмам оружјево рака? :D
Имам два iron swords и еден great sword?
Ги имам во инвенори equiped,ама го немам во раце?
Лев или десен клик стисни на мечот во зависност од тоа во која рака сакаш да го имаш..

За сите што сакаат FPS boost - http://forums.bethsoft.com/topic/13...formance-increases-now-in-skse-plugin-format/

Го пробав - работи со моментално НАЈНОВАТА верзија на Skyrim и најновата верзија на SKSE loader. Со постарите верзии НЕ РАБОТИ.
За повеќе информации прочитајте на линкот.

За сите што сакаат FPS boost - http://forums.bethsoft.com/topic/13...formance-increases-now-in-skse-plugin-format/

Го пробав - работи со моментално НАЈНОВАТА верзија на Skyrim и најновата верзија на SKSE loader. Со постарите верзии НЕ РАБОТИ.
За повеќе информации прочитајте на линкот.
Треба да се инсталира последниот пач?

Одам на Дедрик Армор.. Овој Ебони многу ми е грозен.... Патем некој да го решил квестот на Azura , со звездата ? Ми ја даде звездата , делува моќно но не можам никако да ја употребам ?

Одам на Дедрик Армор.. Овој Ебони многу ми е грозен.... Патем некој да го решил квестот на Azura , со звездата ? Ми ја даде звездата , делува моќно но не можам никако да ја употребам ?

Овој Ебони многу ми е грозен

images

ај лајк ебони...мхмх цуцево :)

зш? земи магија за фаќање души (како се викаше не знам) и кога се маваш со некого, пред да цркне фрли му од магијата. ако цркне во рок од икс, ипсилон секунди, ќе му ја уловиш душата у Азура гемот. Ама не ти се исплати да ја трошиш за ситни души, можда да пробаш на змајеви, даедри и џинови...не знам кој има најголема душа.

Го скинав Алдуин за 2 минути.
После 300+ часовен ефективен гејмплеј...ебате кулминацијата. :mad:
I thought Skyrim was the best, but then i took an arrow to my knee. Then to my social life. And another one to my expectations.

Morrowind останува најдобра во серијалов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom