Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
А шо , Вивек/Дагот Ур да не ти траеше повеќе битката со фул скилс/ + макс енчант/ +напитоци ?
Барем јас од прва ги исплескав онака straightforward.

Ништо од болдираното не ти треба за Алдуин. Можеш со боксови да го тепаш. Да можеше да се повика како familliar еден од тие џиновите кои љубат да те праќаат у космос, мислам дека и тој ќе го прекршеше фамозниот World Eater. Катастрофа.
Во Обливион барем имаш епска завршница во која, иако не вршиш непосредна улога(не се тепаш), барем како спектакл добиваш некоја сатисфакција. Моровинд имаше целокупно многу подобра приказна, а главниот негативец беше некојси таму одвај demigod и пак беше најмалку трипати потежок противник од Првородениот на Акатош, лидерот на змејовите, The World Eater and The Wyrm that rends Sovnegard.
Џабе му сите епитети.
Прднав-умре. :(

Ништо од болдираното не ти треба за Алдуин. Можеш со боксови да го тепаш. Да можеше да се повика како familliar еден од тие џиновите кои љубат да те праќаат у космос, мислам дека и тој ќе го прекршеше фамозниот World Eater. Катастрофа.
Во Обливион барем имаш епска завршница во која, иако не вршиш непосредна улога(не се тепаш), барем како спектакл добиваш некоја сатисфакција. Моровинд имаше целокупно многу подобра приказна, а главниот негативец беше некојси таму одвај demigod и пак беше најмалку трипати потежок противник од Првородениот на Акатош, лидерот на змејовите, The World Eater and The Wyrm that rends Sovnegard.
Џабе му сите епитети.
Прднав-умре. :(

Dude , си играл 300 саати пред финалниот бос. Што очекуваше? :))
На Моровинд го достигнав левел капот (сите скилови 99) на 40на саати играње , тука се достигнува околу 80на најмалце. Оставиле простор да се надградуваш и коа ќе достигнеш врв да бидеш самиот бог (нели Драгонборн , divine properties бла бла..), а не nerfed ко у Моровинд, духовна реинкарнација на Нереварин или „добрата“ варијанта како и да беше, во основа човек.

Да, и јас сакам тежина повеќе на ниво на Моровинд.
Да, Моровинд има боља приказна и lore, се слагам апсолутно.

Пробај да смениш тежина(претпоставувам на Adept си играл.) Јас на Експерт играм и е релативно ОК.

Дали има начин да се среди на ПЦ багот со џиновите?
Мислам на тоа кога џинот со еден удар те лансира во орбита.

Не ми се исплаќа да се тепам со нив, се меткам ја со џинов и го мавам и му бегам и некој друг ме начекал ја со фул енергија тој еден удар и ја летам SPACEMAN и се ми е џабе.

Дали има начин да се среди на ПЦ багот со џиновите?
Мислам на тоа кога џинот со еден удар те лансира во орбита.

Не ми се исплаќа да се тепам со нив, се меткам ја со џинов и го мавам и му бегам и некој друг ме начекал ја со фул енергија тој еден удар и ја летам SPACEMAN и се ми е џабе.
Ако извади Bethesda некој update за тоа - да, ќе се среди.
Мада со оглед на тоа дека иако тој баг е познат уште од првите 2 дена од играта а сеуште не е решен - мислам дека нема ни да го решат :)
А мислам дека и прочитав негде дека тие "fun bugs" што ги има во играта Bethesda намерно ќе ги остави.

PS: ако сакаш да ги убиеш џиновите (и било кои други суштества во играта) набрзина, пиши во конзола "tgm" (без наводници) ;)

PS: ако сакаш да ги убиеш џиновите (и било кои други суштества во играта) набрзина, пиши во конзола "tgm" (без наводници) ;)

Или отвори конзола, кликни на нив и пиши kill.

Ама не е така интересно..

Луѓе ќе ми помогнете?
Заглавив на квестот кај што треба да го донесеш dragonstone-от од Bleak Falls Barrow.Стигам јас до таму,ги тепам бандитите,и влегувам во тоа temple-то.И таму има бандити ама таму ми пишува The Golden Claw Has started.Одам јас најдлабоко до пештерата,ама фрагонсоутнот го нема.Стигнав до едно место каде што има една рачка, и три-четри симболи,и еден бандит ја повлекува рачката,и го гаѓаат стрели?
Секоја помош е добредојдедна :)

Луѓе ќе ми помогнете?
Заглавив на квестот кај што треба да го донесеш dragonstone-от од Bleak Falls Barrow.Стигам јас до таму,ги тепам бандитите,и влегувам во тоа temple-то.И таму има бандити ама таму ми пишува The Golden Claw Has started.Одам јас најдлабоко до пештерата,ама фрагонсоутнот го нема.Стигнав до едно место каде што има една рачка, и три-четри симболи,и еден бандит ја повлекува рачката,и го гаѓаат стрели?
Ако добро се сеќавам треба да одиш во пештерата и да го најдеш еден човек заплеткан во мрежи и да му ја пресечиш мрежата.Го бркаш,го убиваш и добиваш Golden Claw.Потоа продолжуваш понатаму стигаш до вратата и ја отвараш со кодовите од Golden Claw.

Луѓе ќе ми помогнете?
епа треба да ја погодиш комбинацијата симболи и да ја повлечеш рачката за да се отвори вратата

Мене од битните работи ми остана уште војната. Уште не сум се одлучил за кого да сум и страв ми е да не фатам и набрзинка да заврши тој дел и толку од играта...

Мене од битните работи ми остана уште војната. Уште не сум се одлучил за кого да сум и страв ми е да не фатам и набрзинка да заврши тој дел и толку од играта...
Исти ти се мисиите само си на различни страни.Ќе ги завршиш брзо за 1-2 часа играње најмногу сосе патување ама се интересни,имаш масовни битки.

Dude , си играл 300 саати пред финалниот бос. Што очекуваше? :))
Оставиле простор да се надградуваш и коа ќе достигнеш врв да бидеш самиот бог (нели Драгонборн , divine properties бла бла..).

Само една споредба, во однос на divine properties. Ако играта ти дозволува да станеш demigod, тогаш за противник треба да имаш mega-god. :)
На Baldur's Gate 2, потрошив повеќе од 200 часа. Мислев дека имам вонсериски лик. Кога стигнав до Amellisan(така се викаше мислам типката), се подув од умирање. Ден денес битката со Амелисан, заедно со тие против Irenicus и Baalthazar, ги сметам за врв на моите гејмерски успеси. Солидна конклузија после толку потрошено време.

Алдуин разочара, јебига. :)

Вчера ја пуштив јас колку да проверам и оставив 5 часа..
Што е најсмешното, не завршив ни една мисија, она првото иди ЗБОРУВАЈ со некој, истражував, цепав дрва, се запишав на колеџ, учам магии.. се изгубив. Само не буквално, туку во цел тој свет. :D

Вчера ја пуштив јас колку да проверам и оставив 5 часа..
Што е најсмешното, не завршив ни една мисија, она првото иди ЗБОРУВАЈ со некој, истражував, цепав дрва, се запишав на колеџ, учам магии.. се изгубив. Само не буквално, туку во цел тој свет. :D

Welcome to the world of Skyrim! Јас играм веќе месец дена, не сум мрднал скоро никаде.Има милион сајд квестови и милион пештери.Понекогаш само седам и уживам во погледот. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Welcome to the world of Skyrim! Јас играм веќе месец дена, не сум мрднал скоро никаде.Има милион сајд квестови и милион пештери.Понекогаш само седам и уживам во погледот. :)
...и мавам скриншоти. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom