Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.162
- Поени од реакции
- 18.203
Можно е, ако мешаш нане со трева.Слична е миризбата
Можно е, ако мешаш нане со трева.Слична е миризбата
Вака се роди идејата за сценариото на Inception.Ова и Чак Норис би го збунило.
VAZNO za site na forumot:
Da ja zatvorite temata ili ne pishuvajte ja vashata posledna SMS poraka zashto ke stanete zrtva na zloupotreba na licni podatoci i ako porakata vi e tocna tie od mobilnite operatori ke ja ispishat SMS porakata vo nivnata baza na podatoci i ke vi go doznaat brojot, a shtom vi go znaat brojot ke doznaat koi ste so vasheto vistinsko ime i prezime shto e sprotivno od vasheto zagarantirano pravo da bidete anonimni. Ako administratorot na forumot Kajgana ne ja izbrishe temata ke bidam prinudena da go zabranam postoenjeto na forumot i odgovornite ke snosat krivicna odgovornost.
И ај нека рече некој,дека она била крадец....пффф завидл'к.mastiki cokoladki pivo nakit eden kup.......pari obleka......ama nisto strasno ne sum kradec
ја искрено би напраил еден пробен чат да видиме како би одело бар месец дена ако е ОК ке го остаам ако не бришам
Чет нема да има, никогаш. Аман веќе со тоа
Acid другар зошто не ставите Chat на форумов?
На M. Night Shamalanamayan му се допаѓа ова.ние сме креација на подсвеста на шутракот.
Имаше стиснато 19 пати пријави, кога видов прво мислев се испозаклале на некоја тема. Ми вика дечко ми работи во американска амбасада немојте да му кажам па да преземе мерки Ама добро, секакви не има денес.Во темета Последна смс
каков дечко бре нема она дечко а и да го има што може да работи дечко и во американска амбасада: шофер, чувар, обезбеѓење???Имаше стиснато 19 пати пријави, кога видов прво мислев се испозаклале на некоја тема. Ми вика дечко ми работи во американска амбасада немојте да му кажам па да преземе мерки Ама добро, секакви не има денес.
Вистина е дека работи, во комуналец е и ги мети улиците пред американска амбасада.каков дечко бре нема она дечко а и да го има што може да работи дечко и во американска амбасада: шофер, чувар, обезбеѓење???
МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕ
Банирај ја, најдобро решение..Имаше стиснато 19 пати пријави, кога видов прво мислев се испозаклале на некоја тема. Ми вика дечко ми работи во американска амбасада немојте да му кажам па да преземе мерки Ама добро, секакви не има денес.
da se ubies znaci deka nema lek nikakov za tebe deka ne ti se zivee veke tao e uzasno be luge pogotovo na mladi godini koga ima tolku zabava i druzene deckovski zenski i da raskines ne e kraj na svetot ides dale ke se pojavi nekoi drug tretvevtrt sto ke te saka.........rabota pari uspeh ako nemas imas dobra pricina da se strelas amaod kaiznaes moze nekogas ke ti izleze dobra prilika ne e ubavo da se samoubivas