Пост на кој сте се изнасмеале

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
--- надополнето: Nov 7, 2011 11:36 PM ---
Hip.Hop_MKD напиша:
Замислете Наум Петревски утре станува рапер... :pos::pos::pos:

Наум ќе го глуми Џеј Зи, а Зуица ќе ја глуми Бијонсе на спотот.
Може е старо и било некад постиран, ама сеа го најдов и решив да го споделам(пак)

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
CSI Skopje - Слупан автомобил, пола литро крв со трага до куќата на убиецот, испадната возачка со адреса, чаури со негови отисоци на прсти, негов отисок на вилица на телото на убиениот, 3-4 снимки од телефон на случајни минувачи, снимка од сигурносна камера = непознат сторител.
:pos:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Stef Angel на темата „Никој не сака да биде гинеколог во Шуто Оризари“.
17 години бизнис на татко ми и да го оставам да иде во пепел,а да имам секаква машинерија не дозволив.Го продолжив и сега ќе се дислоцирам во Шутка на нов плац.Откупував отпад,сечевме камиони,коли,топев олово и бакарни жици.Од нив купував арматурно железо секоја недела испорачував 20-25 тона и повеќе,железото го носев во Макстил.

Н

нихилист

Гостин
Но, од друга страна, еден интересен настан ни беше раскажан од нашата професорка по психопатологија (психијатар е професорката), а ваков сличен случај одамна имаше по интернет. Накратко, по раѓањето, бебето ужасно плачело кога ќе го чуело гласот на таткото. Ако таткото молчел, детето прифаќало да го земе во раце и било мирно. Но кога ќе проговорел, веднаш се вознемирувало. После повеќе разговори со психијатарот, човекот признал дека за време на бременоста често се карале со мајката и тој често премногу го повишувал гласот. Бебето (фетусот) го запомнило гласот на таткото како опасност, зошто при стрес мајката лачела хормони кои неизбежно влијаат и на самиот фетус. Ако мајката чувствува страв, и плодот чувствува страв.
Убаво ви објаснила професорката, јас ова на своја кожа го имам почувствувано. Кога бев фетус, дома идеше еден пријател на татко ми, Војо. Татко ми ќе му речеше: "Војо, Ниче!", и овој на глас ќе почнеше да ја чита beyond good and evil. Мајка ми кутрата, целата во стравои од тоа тмурниот тон на Ниче, и тоа одма страв предизвика кај мене како фетус. После кога ме извадија од тоа матката, само плачев Ниче кога ќе го слушнав. Па зема Војо да ми чита Дерида, да ме смири и успие, ама и тоа не делуваше. На крај проба со Лакан, и од тоа глупостите ми дојде преку кур, па се смирив и престанав да плачам.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
ako bog go unistil odma satanata , koga zgresil, togas celiot nebesen svet angelite i lugeto podocna ke se prasuvaa zosto bog go ubi luciver ,mozebi znael nesto pa bog sakal da go sokrie pa go likvidiral , slicno kako atentatot na kenedi
Ете зошто Бог не го уништил Луцифер. :ROFLMAO:

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Се насмеав.Иронично.

овој закон ќе биде позитивен. затоа што 16 годишните ќе бидат подобри возачи од постарите. Плус тоа постарите пијат легално алкохол, а малолетните не, а и ќе биде неверојатно тешко да се добие дозвола.

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Kajgana Shop

На врв Bottom