Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
QPR 0 - 2 Sunderland : Goal for Sunderland by Stephane Sessegnon in the 53rd minute

Си газат!

Ваљда единствениот фан на Сандерленд тука :D
И јас сум со тебе! :vozbud:
Озбилно ги пратам од пред 2-3 сезони кога играа Бент и Кенвајн Џонс во напад.
Ми станаа многу симпатични од тогаш омилени ми се во Премиер. :)

S

Stivie G

Гостин
Кај виде провокација овде?
Што од ова не е точно?
Ако е нешто лажно ќе се извинам :icon_lol:
Епа што се буневте кога стававме слики со 5 титули од Лш? Што има провокативно во тоа?

бтв:Суарез играч на годината во Англија според анкетата на скајспорт
http://www.skysports.com/poll/results/0,19911,12782_308666,00.html

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Епа што се буневте кога стававме слики со 5 титули од Лш? Што има провокативно во тоа?

Никој не се буни , се буни оти секош со иста фора се фалите, од ко знам и истите слики , внесете малце креативност ... :icon_lol:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Ова ко расист на годината..И Жерард е играч во последните 20 години. Очигледно гласаат само фанови на Ливерпул што е волку нереална анкетава.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
епа ај суарез со неговите 10 гола беше најбољи :D

S

Stivie G

Гостин
и Снајдер требаше да ја добие наградата за најдобар играч за 2010, но гласањето одлучи тоа да биде Меси, така да нема што да ве револтира тоа што Суарез победи

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На овој начин и фановите му ја искажаа поддршката.... без престан привте 15тина минути....последни 10.....од прво....и и да не претерам....али одприлика исто толку и во второ.......

Attachments

• 60,2 KB Прегледи: 15
H

HoT IcE

Гостин
Ама глупо е да се прат такви споредби ! На пример Венгер нема таква филозофија. Тој нема потрошено 150 000 000 фунти во 17 години, колку шо е на чело на тимот, а Вие ги потрошивте во еден месец. А сакаме да кажиме дека не сте толку пред нас, колку што ви вреди тимот.

Ете не само за Ливерпул конкретно. Еден Лондонски тим, плати преку 50 000 000 фунти за напаѓач кој е резерва. Исто и Ливерпул, за Керол. Парите не значат успех, и титули. Венгер го работи тоа од срце и од љубов, и пробва да донеси резултати во тимот и му успева. Моментално се пред Вас, иако имавме ужасен старт на сезоната.

Двајца менаџери во ПЛ, работат со љубов и ентузијазам како и првиот ден. Тоа не можам да го кажам за Челзи и Ливерпул, кој сменаја по 30 менаџери, заедно, одкога Венгер е на чело на Арсенал, а 60 од кога Сер Алекс е во Јунајтед.

Ете пр. Виљаш Боаш, јас убеден сум дека има квалитет во него и знам дека ќе успеј. Но, што мислите, ако одпадни Челзи од Наполи или не се пласира во првите 4ри, Абрамович ке го задржи !?

Ај Кени, од друга страна има углед на икона, и може да му биде дадено време, но навивачите на Ливерпул чекаат предолго и притисоккот ке биди уште поголем врз него. Тој не е навикнат на период без титули, тој ти е чоек со победнички менталитет, но, ете, гледаш шо му се случува и него. Барем јас така размислувам, не знам, можеби грешам.

Испрајте ме, сугерирајте.
Друже, што го направи Арсенал и Венгер дека се?
И ти сега Арсенал го рачунаш за успешен и голем тим? No offence али ако се пласирате секоја година во ЛШ не сте успешни и голем клуб, тоа го направи и Тотенхем, моментално сте на исто рамниште.
И Арсенал нема да биде голем и успешен клуб се додека клубот е ориентиран кон исфрлување на вонсериски таленти и печалење на нив, истотака сите фудбалери кои се млади проспекти и се најавени како големи таленти Арсенал го гледаат како отскочна даска во борба да бидат најдобри, зенитот го достигнуваат секогаш во други екипи(со исклучок на Анри).
Плус да не спомнувам колку членови од ФанКлуб Арсенал го маваа Венгер на почетокот на сезоната на форумов, ми има кажувано другар кој редовно ве чита, а и јас сум ве читал неколку пати.

И тој лондонски клуб има име, и името му е Челзи, ако имаш комплекс од него те разбирам зошто пиша така.
Торес дреме на клупа, затоа што заслужува, и се додека не си го заслужи местото во првиот тим нема да игра, тоа е јасно и секогаш така треба да биде, ако е платен 50м не значи дека е најважен.

Што се однесува конкретно за поентата на дискусијата, факт е дека парите на гарантираат успех, но постигнување на резултати кои значат пласирање во ЛШ секоја година со цел да се добие од колачот за ЛШ, не е успех, а дека Венгер работи со љубов, тоа го докажал, и го поштувам ради тоа.

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Друже, што го направи Арсенал и Венгер дека се?
И ти сега Арсенал го рачунаш за успешен и голем тим? No offence али ако се пласирате секоја година во ЛШ не сте успешни и голем клуб, тоа го направи и Тотенхем, моментално сте на исто рамниште.
И Арсенал нема да биде голем и успешен клуб се додека клубот е ориентиран кон исфрлување на вонсериски таленти и печалење на нив, истотака сите фудбалери кои се млади проспекти и се најавени како големи таленти Арсенал го гледаат како отскочна даска во борба да бидат најдобри, зенитот го достигнуваат секогаш во други екипи(со исклучок на Анри).
Плус да не спомнувам колку членови од ФанКлуб Арсенал го маваа Венгер на почетокот на сезоната на форумов, ми има кажувано другар кој редовно ве чита, а и јас сум ве читал неколку пати.

И тој лондонски клуб има име, и името му е Челзи, ако имаш комплекс од него те разбирам зошто пиша така.
Торес дреме на клупа, затоа што заслужува, и се додека не си го заслужи местото во првиот тим нема да игра, тоа е јасно и секогаш така треба да биде, ако е платен 50м не значи дека е најважен.

Што се однесува конкретно за поентата на дискусијата, факт е дека парите на гарантираат успех, но постигнување на резултати кои значат пласирање во ЛШ секоја година со цел да се добие од колачот за ЛШ, не е успех, а дека Венгер работи со љубов, тоа го докажал, и го поштувам ради тоа.
Абе не шљапај глупости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom