UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Да ти се позлатет рците Брајтнер.
а кога влечеше у групи сите го пцуеа што ни ги извлече Виљареал,Сити и Наполи :).

Штета само Лион што ги доби Апоел не заслужуваат даље. Иначе оваа година за разлика од претходните најизедначени ке бидат англиско италијанскиве дуели нишо чудно и 2те италијански да идат даље.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А шо има ова па воопшто врска со противнициве, лесни, тешки... !? Еве на Јунајтед му се падна лесна група па отпадна...

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Го немаат Фабрегас го имаат расположениот ВанПЕРСИНАЛ :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Аш Фабрегас :pos:
Ах бе деца, што е битно кој го дал голот?
Арсенал ве победи како екипа тогаш, ќе ве победи и сега како екипа а голот не е битно кој ќе го даде...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
како и да е во 1/4 финале уште од сега се знае дека ке има 2 да ги речам полесни екипи победниците од Лион-Апоел и Зенит-Бенфика.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
како и да е во 1/4 финале уште од сега се знае дека ке има 2 да ги речам полесни екипи победниците од Лион-Апоел и Зенит-Бенфика.
Зенит и Бенфика се солидни екипи, комотно може да се носат со тој што ќе излезе од Марсеј-Интер на пример.

А Лион што ќе оди понатаму ми е ненормално криво.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Зенит и Бенфика се солидни екипи, комотно може да се носат со тој што ќе излезе од Марсеј-Интер на пример.

А Лион што ќе оди понатаму ми е ненормално криво.
абе солидни се али сепак друго е да играш против реал ,барса .. друго против Лион и Бенфика

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Ах бе деца, што е битно кој го дал голот?
Арсенал ве победи како екипа тогаш, ќе ве победи и сега како екипа а голот не е битно кој ќе го даде...
Ќе видиме бе пиле ... не е ни истиот арсенал , не е ни истиот милан зато не се трескај од земја :tapp:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ќе видиме бе пиле ... не е ни истиот арсенал , не е ни истиот милан зато не се трескај од земја :tapp:
Не се трескам ја туку смешно ми е како сите го отпишуваат Арсенал па ја мора да контрирам...
Па бидете реални маме му ебам у најмала рака сме изедначени а според кладилниците Арсенал е и фаворит...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Најлесни противници добија Реал и Баерн дефинитивно.
Еве според мене кој би требал да иде понатаму.

Олимпик Лион - АПОЕЛ

Иако сите го фаворизирате Лион али тука ништо не се знае,не за џабе дошол до тука Апоел..А башка ако не тепа Лион дома тешко дека ќе дојде до победа на гости..Моја прогноза Лион - Апоел 60- 40 % шансите.

Наполи - Челзи

Искрено тежок противник за Челзи,Наполи доста се уиграни и можат да изненадат,али се зависи како ќе одиграат во Италија,пошто во Англија тешко дека ќе поминат со најмалце два гола у мрежа.. Наполи - Челзи 40 - 60 % шансите.

Милан - Арсенал

Според сите нас најдобриот дуел е меѓу овие две екипи.Според мене шансите се повеќе на страната на Милан пошто Арсенал нема кој знае каков тим оваа година..Првиот натпревар ќе одлучи кој иде даље.. Милан - Арсенал 70 - 30 % шансите.

Базел - Баерн

Баерн иде без проблеми даље,а и имаат голема мотивација пошто финалето е кај нив оваа година..Базел - Баерн 1 - 99 % шансите.

Баер Л - Барселона

Очекувам мал отпор од Баер,нема така лесно германците да се предадат на Барса..Првиот натпревар ќе реши кој ќе иде понатаму.Баер Л - Барселона 20 - 80 % шансите.

Цска - Реал

Иако никој не очекува отпор од Цска јас мислам дека ќе го има,али Реал е голем тим би требало лесно да ја реши оваа работа..Цска - Реал 20 - 80 % шансите.

Зенит - Бенфика

Зенит доста пати изненадил ништо чудно и овој пат така да биде..Бенфика ја знаеме како добра екипа али некад и знае да разочара ненормално.Зенит - Бенфика 50-50 % шансите.

Марсеј - Интер

Интер голем клуб али догинава не е така силен како што беше и не би ме изненадило Марсеј да иде понатаму..Се ќе зависи како ќе изигра дома Марсеј па после да ја бара среќата и во Италија..Марсеј - Интер 40 - 60 % шансите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom