ami ko nemas kosmar od barca zaso vo sekoj 2 post ja spomnuvas kako od barca da ja pravat zdrepkata :S:S:SNebe brad nemam ko6mari od bar4a,i ja nejcev da se padnad napoli deka ce ne otpadnad,mnogu jaki se,a celzi nasreca vleze vo osminafinale.
eee da zavr63vme treti ce igravme vo liga evropa,ima6 prav0!
Истото го мислеа и Сити, Пандев нема во 1/8 финале ама отидеШтета што нема да го гледаме Пандев во 1/4 финале
Се јави некој од барселона што нема појма за тоа што е македонски фонт.ti be 4oek da ne imas kosmari od barca ????? i jas nesakav napoli da se padnat so vas bidejki 4e ve odpadnat ama toa e brat barem 3ti da zavrsevte vo grupata 4e igravte liga evropa
Ја типувам дека нема двата англиски тима да пројдат, (барем) еден отпаѓа сигурно...Шо бе нема да има жабари у четвртфинале а?
10 сезони барса лесен противник па ако го сметас двапати Челзи за лесно ок е мегу тие две осминафиналиња го имаше и ливерпул го имасе и арсенал лани незнам колку пратиш ама не се брукај јбтНа Челзи секогаш му се паѓале најлесни противници во нокаут фазата,секогаш.Нека се јави Боби и нека го каже ова уште еднаш,не за друго,мерак ми е.
После Милан,најтешкиот можен противник беше Наполи и му се падна на Челзи.Ебате ждрепката фушарска.
И како не ќе мислиме дека ги местат и ждрепките,кога Барселона добива лесен противник 10 сезони по ред?
Али што ме боли,добар резултат на гости и после дома ќе биде друга приказна.И глеам дека сите сте скоро убедени дека Наполи ќе оди понатаму.Само немојте да се криете кога ќе дојде време.
Милан не баш,се држе тој.Ама Наполи веќе почнав да ги жалам.Јас тебе повеќе