UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Nebe brad nemam ko6mari od bar4a,i ja nejcev da se padnad napoli deka ce ne otpadnad,mnogu jaki se,a celzi nasreca vleze vo osminafinale.
eee da zavr63vme treti ce igravme vo liga evropa,ima6 prav0!
ami ko nemas kosmar od barca zaso vo sekoj 2 post ja spomnuvas kako od barca da ja pravat zdrepkata :S:S:S

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Наполи да испадне во оваа рунда направија навивачите нешто што не треба кога поминаа со Виљареал ме извадија од такт !

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
ti be 4oek da ne imas kosmari od barca ????? i jas nesakav napoli da se padnat so vas bidejki 4e ve odpadnat ama toa e brat barem 3ti da zavrsevte vo grupata 4e igravte liga evropa :D
Се јави некој од барселона што нема појма за тоа што е македонски фонт.
Додека прочитаме што си напишал ќе се испотеме.И патем немаме кошмари од Барселона.(Судијата беше закон ,како што секогаш бил со вас)
Ова ти е коментар мизерен.Те гледам радосен си дека Леверкузен ви се падна па сега се празнеш тука.
Немој после да се разочараш кога Наполи ќе губе дома ,а на Стемфорд Бриџ ќе се моле да не приме многу голови :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Lyon- APOEL
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Leverkusen - Barca
CSKA - Real M.
Zenit - Benfica
Marseille - Inter

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.957
2 или 3 итаљански екипи одат понатаму. Што било кладба. Милан и Интер се сигурни за понатаму за Наполи 40 %

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
На Челзи секогаш му се паѓале најлесни противници во нокаут фазата,секогаш.Нека се јави Боби и нека го каже ова уште еднаш,не за друго,мерак ми е.

После Милан,најтешкиот можен противник беше Наполи и му се падна на Челзи.Ебате ждрепката фушарска.
И како не ќе мислиме дека ги местат и ждрепките,кога Барселона добива лесен противник 10 сезони по ред?

Али што ме боли,добар резултат на гости и после дома ќе биде друга приказна.И глеам дека сите сте скоро убедени дека Наполи ќе оди понатаму.Само немојте да се криете кога ќе дојде време.
10 сезони барса лесен противник па ако го сметас двапати Челзи за лесно ок е мегу тие две осминафиналиња го имаше и ливерпул го имасе и арсенал лани незнам колку пратиш ама не се брукај јбт

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.671
Lyon- APOEL
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Leverkusen - Barca
CSKA - Real M.
Zenit - Benfica
Marseille - Inter

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Јас тебе повеќе :icon_lol:
Милан не баш,се држе тој.Ама Наполи веќе почнав да ги жалам.
И ок бе вие уште летате со паметот дека ќе отпаднат англиските тимови.
Немој после овде да се правдате и со нервоза да ни испраќате честитки :icon_lol:
BTW поздрав од Ванперсинал :D

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ај ко че има ако има некаде снимка од извлекувањево да ми дајте по пп или овде да го гледам пак сакам....

Моменто ко го изваде чоеков Базел и овај шо го влечеше противнико БЕЗ мешање го изваде топчето и уште не отворено рече БАЕР МУНИЧ .. ПРАЈСЛЕСССС :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
In a knockout situation, no Italian side has ever knocked Arsenal out - in seven two-legged ties & one final.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom