Не е битно тоа, како што и зошто, ме заболе...и Реал денес не ми се свиѓа што ја играте Х зошто шансите се никакви на кикс али ај, па не пишувам ќе ве заебе Реал. Реал не само навивачку туку и јак фудбл играат, Ајах може комотно во едно дупче да си влезе и да се пази да не ги лупне некој ГРОМ!!!Па ептен сте ја запнале као 100% да е сигурна а верувам дека ке биде гадна како порто а на порто вчера изгоревте сите. Трабзон ако неможе да победи ондах ке се брани и ке се надева дека ке извади CSKA нерешено а е доста можно зашто интер најавува дека игра со прв состав и ке се бори за победа демек им се битни поените за подобар ранк во уефа. А и трабзон по дефолт вади нерешено... па сеа ќе видиме дајбоже да ви излезе ама јас мислам дека тешко ке биде )
сепак ке видиме вечер !
Дечко не се напињај бе оладиНе е битно тоа, како што и зошто, ме заболе...и Реал денес не ми се свиѓа што ја играте Х зошто шансите се никакви на кикс али ај, па не пишувам ќе ве заебе Реал. Реал не само навивачку туку и јак фудбл играат, Ајах може комотно во едно дупче да си влезе и да се пази да не ги лупне некој ГРОМ!!!
Не се напнав, само не чини така да сереш!!! Јас сеуште не ни уплатив за денес иако имам еден добар тикет кој го чекам од вчера, иако Лил ми се свиѓа ама ќе пробам да ја избегнам и ако играм ќе играм најверојатно Сити и Реал само, тие највеќе мерак ми прават.Дечко не се напињај бе олади
се напна што сум рекол дека ке горите на ајакс во светов има 7 милијарди луѓе па ај сеа пцуј ги еден по еден тие што дале слична изјава