Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ме натера да се логирам и повторно да пишам на форумов.Да,беше црвен тоа.Но со оглед на тоа колку Челзи беше оштетуван сезонава(КПР утакмицата,нека ти текне),редно беше и некој да досуди нешто во наша полза.

Имаше црвен,Челзи го игра најдоброто полувреме сезонава,требаше да води 5-1,нека бидат задоволен Пардју што не е така.
Сега засега,уште се во игра црно-белите.
Добро де, и на Манчестер му се дешава да е оштетуван па колегите твои од фан клубот први се тука со вицеви ако недај Боже згреши некој судија и му поклони нешто на Манчестер. Кон тоа целев.

Замисли Еванс да беше на местото на Луиз, досеа на протести ќе беа излезени :icon_lol:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ме натера да се логирам и повторно да пишам на форумов.Да,беше црвен тоа.Но со оглед на тоа колку Челзи беше оштетуван сезонава(КПР утакмицата,нека ти текне),редно беше и некој да досуди нешто во наша полза.

Имаше црвен,Челзи го игра најдоброто полувреме сезонава,требаше да води 5-1,нека бидат задоволен Пардју што не е така.
Сега засега,уште се во игра црно-белите.
Истото сакав да го пишам,судиите сезонава 2 пати ненормално не заебаа па можат и сега еднаш да ни помогнат..
Кога се киксаше судијата и судеше за КПР (пенал и црвен без врска) зошто никој од тука ништо не рече,сега сите знаете да зборите судијата го спасил Челзи..Со Арсенал чист црвен за ШЧЕЗНИ на 2-2 ,дури и он на твитер пиша дека се чудел како не добил црвен..Ама ај судиите Челзи му помагале :tapp::tapp:

В

Вори

Гостин
Колегите мои,едвај чекаат такво нешто и не си го гледаат својот тим.Јас може да зборам само ако Челзи е оштетен директно кога игра со Ливерпул,Арсенал,Манчестер,Сити,а да се замарам што досудил судијата на Ливерпул-Свонси,тоа слабо.

Само мора да се признае дека и без тоа,Челзи ги напика в шише на нивни терен,ќе видиме што ќе се случи во второво полувреме.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колегите мои,едвај чекаат такво нешто и не си го гледаат својот тим.Јас може да зборам само ако Челзи е оштетен директно кога игра со Ливерпул,Арсенал,Манчестер,Сити,а да се замарам што досудил судијата на Ливерпул-Свонси,тоа слабо.

Само мора да се признае дека и без тоа,Челзи ги напика в шише на нивни терен,ќе видиме што ќе се случи во второво полувреме.
Види и Њукасл не смеат да се бунат зашо и они пред недела дена спасија гз од непостоечки пенал така да што и да се бунат, џабе им е и неоправдано. Заслужува Челзи да е резултатот ваков како што е.

П.С. И официјално О`Нил е на клупата на Сандерленд, 3 годишен договор.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Истото сакав да го пишам,судиите сезонава 2 пати ненормално не заебаа па можат и сега еднаш да ни помогнат..
Кога се киксаше судијата и судеше за КПР (пенал и црвен без врска) зошто никој од тука ништо не рече,сега сите знаете да зборите судијата го спасил Челзи..Со Арсенал чист црвен за ШЧЕЗНИ на 2-2 ,дури и он на твитер пиша дека се чудел како не добил црвен..Ама ај судиите Челзи му помагале :tapp::tapp:
Нема зашо да рече годинава. Челзи е далеку од титула и мене лично сеедно ми е дали Челзи или Норич бил оштетен.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Нема зашо да рече годинава. Челзи е далеку од титула и мене лично сеедно ми е дали Челзи или Норич бил оштетен.
A тим што е поразен дома 1-6 од директен конкурент е блиску до титула..Се согласувам со тебе..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A тим што е поразен дома 1-6 од директен конкурент е блиску до титула..Се согласувам со тебе..
Lol, Манчестер и од вашиот тим кога изгуби 5-0 стана шампион.

Како беше тоа, argument is invalid? :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Коклу и да изгубил Јунајтед изгубил само 1 натпревар до сега ,а Чезли има 4 порази што значи дека ние сме поконкурентни од Челзи

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Браво каква утамица уште ако не излезеше 3+ це се убив

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Супер утакмица..:)) иако не требаше со толкава разлика да изгубат Њукасл..:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom