Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
E ова е најдобрата утакмица во сезоната,ако мене ме прашувате.Не дека победи Челзи.Имаше милион шанси,темпото беше пеколно.На сите страни борба,жар,трчање,шанси.Пречки,стативи и три гола.Требаше и Њукасл да постигне гол во најмала рака,зошто заслужи.
Судијата добар,освен грешката на почеток кога требаше да го исклучи Луиз.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Торес дефинтивно заборавил дека е фудбалер. Испукана пушка...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не заслужи голманов на Њу Касал 3 пати да ја вади топката од мрежа. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Утакмицава беше :cuc:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Торес со самодоверба е длабоко у минус. Треба сериозно да го пратат на психијатар да го нацентрираат малце.

Иначе добра утакмица, штета за Њукасл.

В

Вори

Гостин
Торес дефинтивно заборавил дека е фудбалер. Испукана пушка...
Аха,затоа Дрогба асистираше до Калу.Брат,за пет минути јас не можам да се загреам,камо ли да дадам гол или нешто.
Сосема коректно,влезе и асистираше за решавачкиот гол.Јас не знам што сакате повеќе за 7 ебани минути.

Инаку,не сакам да грешам душа ама Крул можеби е најдобриот голман во Премиер Лига моментално.Какви одбрани имаше,просто да се воодушевиш.

F

fantomX

Гостин
Аха,затоа Дрогба асистираше до Калу.Брат,за пет минути јас не можам да се загреам,камо ли да дадам гол или нешто.
Сосема коректно,влезе и асистираше за решавачкиот гол.Јас не знам што сакате повеќе за 7 ебани минути.
Асистирал? Од шо беше спор, го стигнаа, не успеа да упати удар и беше покриен, па мораше да врати.

Очекувај пак негова наредна изјава околу тоа зошто заминал од Ливерпул, па се надевам дека конечно ќе сфатиш оти Торес е психијатриски случај.

В

Вори

Гостин
Асистирал? Од шо беше спор, го стигнаа, не успеа да упати удар и беше покриен, па мораше да врати.

Очекувај пак негова наредна изјава околу тоа зошто заминал од Ливерпул, па се надевам дека конечно ќе сфатиш оти Торес е психијатриски случај.
Ај сега,Чичарито пола од головите за Јунајтед ги дава со кур/гради/рамо/грб па навивачите треба да не му ги рачунаат тие голови,затоа што не биле со нога или глава?
Глупости,се брои како асистенција,небитно дали сакајќи или несакајќи ја направил.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ај сега,Чичарито пола од головите за Јунајтед ги дава со кур/гради/рамо/грб па навивачите треба да не му ги рачунаат тие голови,затоа што не биле со нога или глава?
Глупости,се брои како асистенција,небитно дали сакајќи или несакајќи ја направил.
Нема врска асистенцијата со муабетот. Работата е што беше во позиција 1 на 1 со голманот и се укочи. Да е некој аматер па да кажеш дека нема искуство и испаничил, ама Торес, што таквите шанси за него секогаш биле 102,3 % сигурна реализација. Си има проблем во главата, не е до (не)знаењето или формата.
--- надополнето: Dec 3, 2011 3:10 PM ---
Бејл дал гол...whoaaa најдобриот играч на светот. Whoaaaaaa!!! Сега вреди 56мил.

В

Вори

Гостин
Нема врска асистенцијата со муабетот. Работата е што беше во позиција 1 на 1 со голманот и се укочи. Да е некој аматер па да кажеш дека нема искуство и испаничил, ама Торес, што таквите шанси за него секогаш биле 102,3 % сигурна реализација. Си има проблем во главата, не е до (не)знаењето или формата.
Во право си околу проблемите со главата.Ама ме нервира тоа што сите сте се зафатиле со Торес.
Ете,Керол е помизерен од него,па ретко кој го спомнува него.А и Ливерпул добра пара фркна на зима.
Руни нема постигнато гол повеќе од два месеци ако не се лажам,ама никој за Руни не зборува.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Во право си околу проблемите со главата.Ама ме нервира тоа што сите сте се зафатиле со Торес.
Ете,Керол е помизерен од него,па ретко кој го спомнува него.А и Ливерпул добра пара фркна на зима.
Руни нема постигнато гол повеќе од два месеци ако не се лажам,ама никој за Руни не зборува.
Не ги споредувај Керол и Торес. Торес е светлосни години со искуството пред Керол. И немојте пак муабетот за парите. Ја не реков дека Торес треба да дава голови затоа што го купиле 50мил, туку затоа што порано ваквите ситуации му беа рутински реализации.

В

Вори

Гостин
Не ги споредувај Керол и Торес. Торес е светлосни години со искуството пред Керол. И немојте пак муабетот за парите. Ја не реков дека Торес треба да дава голови затоа што го купиле 50мил, туку затоа што порано ваквите ситуации му беа рутински реализации.
Во главата има проблем,тоа е сигурно.Ќе видиме,му треба повеќе минутажа,сепак.

F

fantomX

Гостин

Статистиката е чудна работа, и Македонија има просек плата од колку, 20000+ денари, ама фактички муабетот е поинаков. Се смета ко асистенција, допиши му една цртичка ако му броиш, ама шо фактички се случи на терен е сосема друга приказна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom