Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Шо праеше жити се !? Ахахахаха комедии...

Него, се прашувам дали да ги типувам дуелите од ова коло во ПЛ ? :))))))))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Шо праеше жити се !? Ахахахаха комедии...

Него, се прашувам дали да ги типувам дуелите од ова коло во ПЛ ? :))))))))
Ако сакаш ќе ти пишам во ПМ како да ги истипуваш зошто си поголем малер и од мене, па да не ги типувам јас. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ако сакаш ќе ти пишам во ПМ како да ги истипуваш зошто си поголем малер и од мене, па да не ги типувам јас. :D
Седи жити се. Немам фатено па можи неколку месеци, сигурно. Последно фатив тениси на Вимболдон. А едно време колку ги годев Премиерлигашиве, то чудо нешто. Сега, појма неам. :))

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.122
Седи жити се. Немам фатено па можи неколку месеци, сигурно. Последно фатив тениси на Вимболдон. А едно време колку ги годев Премиерлигашиве, то чудо нешто. Сега, појма неам. :))
Не е до тебе....верувај ми..

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Него утре моја ке е, знам!
сеа ако сакаш да се договориме да препишеш нешто или слично пиши ми :D
--- надополнето: Dec 2, 2011 8:46 PM ---
И тоа англија, ке го скршиш малеро

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дрес од Челзи за Дин ќе ве молам :icon_lol: Леле Челзиња немојте да ве слушнам за Веб и Манчестер кога Дин ви се наоѓа ко петденарка за автомат :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.342
Поени од реакции
47.027
Стартот на Луиз чим беше санкциониран по автоматизам мораше директен црвен да добие но не ја видов добро ситуацијата дали беше офсајд, само коментаторот го слушнав дека тоа го спомна али не видов, ако било, до некаде и добро е што не доби Луиз црвен, ако не било, катастрофална одлука на судијата да даде само жолт.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Браво за Крул за одбраните ,а дека Луиз требаше црвен да добие тоа е точно и ќе добиеше да не судеше Дин

В

Вори

Гостин
Дрес од Челзи за Дин ќе ве молам :icon_lol: Леле Челзиња немојте да ве слушнам за Веб и Манчестер кога Дин ви се наоѓа ко петденарка за автомат :icon_lol:
Ме натера да се логирам и повторно да пишам на форумов.Да,беше црвен тоа.Но со оглед на тоа колку Челзи беше оштетуван сезонава(КПР утакмицата,нека ти текне),редно беше и некој да досуди нешто во наша полза.

Имаше црвен,Челзи го игра најдоброто полувреме сезонава,требаше да води 5-1,нека бидат задоволен Пардју што не е така.
Сега засега,уште се во игра црно-белите.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Одлично прво полвреме со многу шанси.
Ситуацијата кога Луиз фаулираше беше сомнителна и не се виде најдобро дали Ба беше во офсајд но кога веќе судијата се реши да досуди фаул мораше и црвен да покаже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom