Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во право си околу проблемите со главата.Ама ме нервира тоа што сите сте се зафатиле со Торес.
Ете,Керол е помизерен од него,па ретко кој го спомнува него.А и Ливерпул добра пара фркна на зима.
Руни нема постигнато гол повеќе од два месеци ако не се лажам,ама никој за Руни не зборува.
Па Руни два месеца игра во средина. Да играше Торес во средина ќе разберевме сите.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.925
Поени од реакции
11.726
Браво за челси, изненадија, очекував да биде тешка борба, ама искористија шанси и си победија глатко.

В

Вори

Гостин
Па Руни два месеца игра во средина. Да играше Торес во средина ќе разберевме сите.
Епа и Торес повеќе седи на клупа отколку што игра,и има многу неспособни играчи околу него,ако гледаме од тој аспект.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Епа и Торес повеќе седи на клупа отколку што игра,и има многу неспособни играчи околу него,ако гледаме од тој аспект.
Играчите во тимот си ги нарече неспособни, човек..

A

Alexander Nevsky

Гостин
Давор што го направи ти бе Торес бетер од Пеле и Марадона. Соиграчите се океј,нон стоп му создаваат шанси ама тој никако да ги искористи,се биде и денеска кога се укочи пред гол ја фуцна топката,добро што ја врати до Калу.Реков ТОрес е испукана пушка,голема грешка на менаџментот на Челзи се тој и Шевченко. Имав позитивно мислење кога дојде,па и на почетоков од сезонава ама самиот ме демантираше. Па уште се жали не бил прилагоден во Челзи:eek:

A

Auditore

Гостин
Вори нема потреба да го браниш Торес, тој е класа играч се знае, но не е играч за Челзи, тој е тип на играч кој се нарекува готован, за него треба целиот тим да игра и создава шанси, а Челзи нема таква филозофија и игра, затоа и неможе Торес да успее кај нас, истото беше и за Шевченко.

За Челзи потребни се прилично мобилни напаѓачи кои ќе играат разни улоги и нема да бидат себични, и тие ќе требаат да играт за тимот, таков е Дрогба затоа и е толку успешен во Челзи, а од тоа што досега видов и Лукаку е исто, само се надевам на правилен развој.

За другите не знам, посебно оние фанови на други клубови што сте толку запнале по Торес, гледајте си за свој тим, кога веќе ќе се вршат споредби и кај вас не цветаат рози, Торес барем има асистенции.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
За другите не знам, посебно оние фанови на други клубови што сте толку запнале по Торес, гледајте си за свој тим, кога веќе ќе се вршат споредби и кај вас не цветаат рози, Торес барем има асистенции.
И аршавин лани имаше највеќе асистенции у Арсенал па беше најголемото дрво цела сезона...

A

Auditore

Гостин
И аршавин лани имаше највеќе асистенции у Арсенал па беше најголемото дрво цела сезона...
И?
Споредба Аршавин и Торес ти е тапа, Аршавин не е класичен шпиц, а не е ни класа како Торес, па посред тоа Аршавин уште има да јаде фурни леб за да биде како него, затоа што Торес може да си користи реноме и да си рече, јас сум Торес бе, кој сте вие да играчи за да играм и асистирам за вас, имам повеќе трофеи од сите вас заедно, што сакате?
А тоа Аршавин секако дека неможе да го рече.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Колку си само патетичен... муабетот ми беше дека ако напраил асистенција немора да изиграл добро исто како Аршавин лани кога праеше асистенции а не играше уопште добро... А не ги споредував Аршавин и Торес како играчи боту еден.

И кажи ми кои тоа трофеи ги има Торес на клупско ниво па да се фали со нив? Торес е едно големо ништо моментално
--- надополнето: Dec 3, 2011 4:30 PM ---
There were 33 passes in the build up to Gervinho's goal, 10 more than any goal by any other team this season

A

Auditore

Гостин
Ја па кај фатив тебе да те цитирам, не ти го видов никот, сега кога видов добив слика за идиот позади тој ник.

A

Auditore

Гостин
Јакубу ѕвер, Тотенхем и Арсенал одлично, ќе биде јака борба сезонава за влез во ЛШ, Челзи, Арсенал, Тотенхем, Њукасл, Ливерпул, пеколно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom