Па ти кажав де што да направиш или направи?да зна и кај мене на еден ком ја отвора сликата на слидот а на др ком не ми ја отвора то што може да биде
па ако му стегна ctrl+ f5 некогаш ја отвора некогаш истиот проблем пак се појавува а каде да го избришам тоа : избриши колачињата и кешНе, ги отвара и двете слики од двата постови. Ај пробаj CTRL + F5 на тој другиот компјутер и/или избриши колачињата и кеш.
ctrl+shift+deleteпа ако му стегна ctrl+ f5 некогаш ја отвора некогаш истиот проблем пак се појавува а каде да го избришам тоа : избриши колачињата и кеш
<tr<?php bp_field_css_class(); ?>>
<td class="label"><?php bp_the_profile_field_name(); ?></td>
<td class="data"><?php bp_the_profile_field_value(); ?></td>
</tr>
Работата е што нема ништо поврзано со data во CSS фајлот. Направив ново исто како label само го сменив во data, пробав vertical-align и position: relative, неќе никако... Ќе полудам. Иначе имам FireBug, али не ми го покажува CSS кодот поврзан со таа редица.Најди го .data td и помести го.
А да дадеш линк?Работата е што нема ништо поврзано со data во CSS фајлот. Направив ново исто како label само го сменив во data, пробав vertical-align и position: relative, неќе никако... Ќе полудам. Иначе имам FireBug, али не ми го покажува CSS кодот поврзан со таа редица.
А да дадеш линк?
Што се дешава ако стаиш лабел класа место дата?
Стави го следниов код во цссот и кажи ми дали ќе се среди.
И пак неќе.. значи не е до тоа, нешто друго го контролира ова.. Ќе чепкам уште малце по кодот ќе видам. А и сеа ќе ти пратам инфо преку PM за и сам да видиш.
table tr td.data p{
margin: 5px 0 !important;
}