Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Оти не остана ? Немој да кажиш конкуренцијата, оти ја немаше ко си замина ! :)
Тоа си се прашував и јас Зашто не остана? Зашто Ебуе исто не остана? Но само шефот може тие 2 децидни енигми да ми ги реши :icon_mrgr:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Дечки во последно време мн играчи се поврзуваат со АРСЕНАЛ кои би сакале да ги видите во нашиот клуб јас лично мислам дека доволно би било да дојдат Гетце и Подолски и мислам дека тогаш имаме шампионски тим
Јас никој нејќам поќе. Само да останат сите во тимот и да се здрави и живи. Ништо поќе
--- надополнето: Nov 17, 2011 4:08 PM ---
Македонецот во Арсенал се двоуми !? http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/726290/index.html

Член од
25 август 2011
Мислења
201
Поени од реакции
77
Конечно и Диаби го гледам на тренинг после година време,а има шанси и да влезе 10тина минути.;)

Член од
25 август 2011
Мислења
201
Поени од реакции
77
Kieran Gibbs... He has a hernia and had surgery on Thursday. He looks like he will be out for between four and five weeks

Carl Jenkinson... Carl has a stress fracture in his back.

Abou Diaby and Marouane Chamakh... They are both back in full training again. Diaby has been out for four or five months so he will need some adaptation. Chamakh is available for the weekend.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Утре, т.е денес се освен победа изразена во повеќе гола разлика е неуспех за нас. Норвич е тим кој мора да се победи и конечно и формата на гости да почне да се поправа и првичниот лош впечаток од почетокот на сезоната. Норич е тим кој игра отворено, и не верувам дека ќе се брани и ќе се обиде со иста игра како и предходно. Очекувам сигурна победа од 0-3, и Артета да е повторно стрелец.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Аман бе со прогнози немојте. Секогаш кога ќе наредиме серија на победи ќе почнеме со резултати 3-0 5-0 и на крај оп ќе ни го пикнат па ќе пцуеме после по сите. За мене победа си е победа. 3 бода да се пишат кај нас презадовол ќе сум.....

Kajgana Shop

На врв Bottom