Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Си ја почитувам Барса ептен, али добро ме изнасмеа:
Милан 2 - Штарк 3
Официјално се приклучувам на армијата фанови на Актерскиот тим Барселона и УЕФА. Срамота, да ви работи малце пердето, и вие фановите на Барса ќе прифатите дека тоа се дешава. Последните 20 минути не се гледаше фудбал, туку актерските способности на играчите на Барса и нивниот блокбастер "Сјајот на лежењето на тревата".
:pos:

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Во темата ваша поезија

Ногу ми смрде

ногу ми смрде денес прдешинава
ми се отворил шупакон ко на педерштинана
пенџерено отворено мрзне од ладојштинана
смрди од кај мене па се до онаму општинана

о море тој грав тетоец, о море таа зелка кисела
ногу убаа беше тоа сармата и плескаиците
то увијачите, копаните и кобасиците
за мерак се изнајадовме и изнапивме
ко кинисавме по пат се исповративме
да се напуниме на друга слава навративме.

Сега прдам ама само со гзот низ прозорец
ветер развигорец, респект за Видое Подгорец,
лесна му земја на човекон слава нек му е
ако прднам сега и мене лесна ке ми е.

D

dystopian

Гостин
Полека пријател, како ни влезе со факти и аргументи, сите во ислам ќе не преобратиш. И атеисти, и христијани, и будисти...

:D

Мене ме интересира, кога ве бираат за исламистичка пропаганда, ви организираат тест на интелигенција, и најглупавиот доаѓа овде на форумот?

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Во првата група се најмртвите репрезантации на ова првенство. Се надевам циганите ќе си одат дома брзо и така немаат пари за хотел да платат.
:pos::pos::pos:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Која е таа ЕУ не признава за луѓе или не?
За луѓе не не сметаат а бараат да почитуваме наметнати закони за кои никој не не прашува.
Него не е важно тоа важно е шупчето Ванромпујево страстно да се обљуби, оооооо богу мој ооооо господару дај рашири се добро за да можам мојот јазик да го вметнам во твојот анус, не е важно што за човек не ме сметаш сакам да ме тепаш со камшик да ме помочаш да ме згазиш затоа што и тоа заслужувам.....
Bucio брее!:pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Во темата Најчудно и Најинтересно додворување?

Другарка ми само што ми го кажа најдобриот комплимент што и го дал некој дечко. Таа и тој типот имале некоја заедничка другарка. Типот и рекол на заедничата другарка-Кажи и на другарка ти дека е како гаражиран мерцедес. :pos::pos::pos:. Ааааа не можам.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
цц го укинаа гага возењето на пензионерите и еве што се случува во автобусите, а таму читам и банки се умешани, па добро овие шо прават, арно овие окупирај го волстрип што штрајкуваат против банкарите
:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom