Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
ти ке каеш дали си да си го смени никот...Не е крива државата што ваква стока народ живее тука и владее со неа.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Ај сега смени си го никот (освен ако не се викаш така) и потписот :)
Од патриотизам леб нема, не, државата не е твој пријател! (Не се однесува конкретно на горецитиранава)
Заради разна багра и астал патриоти да си мењам јузер нејм? Ноу тенк ју. Во државава сеуште има вистински Македонци. Патриот не се станува преку ноќ или со членство во ВМРО СДСМ, патриот се раѓаш.
И најмногу ми е жал шо многумина го поврзуваат патриотизмот со леб/печалба. Епа затоа сме на ова дереџе на кое сме - дното.
Тешко на Македонија со ваков разединет, лицемерен и себичен народ.

A

AnFem

Гостин
ти ке каеш дали си да си го смени никот...Не е крива државата што ваква стока народ живее тука и владее со неа.
Јас не кажувам на никој ништо, а ти багро оди читај книги и види колку само е крива државата.
Кис4е!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Излезе слика на нет од повредите на главата на Мартин, со согласност на семејството таа слика е дадена за да види јавноста дали убиецот Спасов е во право кога вели дека детето немало видливи траги на насилство на неговата глава.

Ептен потресна глетка но кога очигледно го заташкуваат убиството за кое 95% од јавноста не пројавува некаков интерес и истото поминува, јебига, и до тука ќе дојдат работите.

п.с. Намерно не ја поставив сликата, неам душа тоа да го направам и немам намера повторно да ја погледнам, тоа изгледа ради фактот дека нема видливи траги на насилство.

М

Мартин`

Гостин
п.с. Намерно не ја поставив сликата, неам душа тоа да го направам и немам намера повторно да ја погледнам, тоа изгледа ради фактот дека нема видливи траги на насилство.
Ја поставија веќе на предходните страни.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Ја поставија веќе на предходните страни.
Не видов дека е стара вест, настаниве ги следам стриктно преку телевизискиве куќи а еве ова од пред 2 дена е ( не видов некоја од телевизииве ова да го пренесе ), видов погоре само тиња дискусија па претпоставив дека не била ставена сликата.

M

Moon Child

Гостин
Јас ја поставив сликата, и првин мислев дека не е Мартин откако малку ја анализирав, ама добив потврда на темава дека сепак е тој :)() Страшно, значи до толку и личниот опис му го променил, срамота и уште дрндаат дека е невин оној и дека детево починало при пад на плочникот. :(
...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Опасна работа е кабел... Не требал да си игра со него...

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.108
Поени од реакции
9.458
CSI Skopje - Слупан автомобил, пола литро крв со трага до куќата на убиецот, испадната возачка со адреса, чаури со негови отисоци на прсти, негов отисок на вилица на телото на убиениот, 3-4 снимки од телефон на случајни минувачи, снимка од сигурносна камера = непознат сторител.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Јас сега дури ја видов сликата човече, ова како што можев да видам во ковчег е дететов, но зошто устата и очите му ги оставиле отворени... језиво многу, коса ми се крена, општо знам дека им ги затвораат очите и устата веднаш. :cenzura:

starfish

Зрно грашок
Член од
16 октомври 2011
Мислења
15
Поени од реакции
23
Не сум овде да делам правда ниту да обвинувам некој,бидејки има луге кои си ја вршат својата работа,барем јас така мислам,можеби не сум во право но ако е виновен треба да си ја одлежи затворската казна,да не си играме "Пиј баба вода"па беше тој па не беше тој.
Мое мислење е дека сепак некој им се заканил или ги потплатил сведоците па како што ги менуваат чорапите така ги менуваат и изјавите.
Неправедно е да згасне еден млад невин живот затоа што на некој му дошло и му било кеиф да го претепа до смрт.
Па дали тој работи во МВР или е обичен граганин за секој законот треба да суди еднакво.

Ама ако размислам уште еднаш кај нас правда нема.

До пред неколку години кај нас беше табу тема за вакви убиства како што се случуваат денес на сред улица -претепан човек,ограбена старица,малтретирана сексуално.Многу луге се сведоци на вакви настани но сепак велат :Ниту видов ниту слушнав.
Запрашајте се зошто го велат тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom