Заради разна багра и астал патриоти да си мењам јузер нејм? Ноу тенк ју. Во државава сеуште има вистински Македонци. Патриот не се станува преку ноќ или со членство во ВМРО СДСМ, патриот се раѓаш.Ај сега смени си го никот (освен ако не се викаш така) и потписот
Од патриотизам леб нема, не, државата не е твој пријател! (Не се однесува конкретно на горецитиранава)
Јас не кажувам на никој ништо, а ти багро оди читај книги и види колку само е крива државата.ти ке каеш дали си да си го смени никот...Не е крива државата што ваква стока народ живее тука и владее со неа.
зашто тогаш ова...Јас не кажувам на никој ништо
Кис4е!
кисче ондакАј сега смени си го никот (освен ако не се викаш така) и потписот
Ау ѕвер еј го уби со кис4ето ! ... НЕ !Јас не кажувам на никој ништо, а ти багро оди читај книги и види колку само е крива државата.
Кис4е!
Ја поставија веќе на предходните страни.п.с. Намерно не ја поставив сликата, неам душа тоа да го направам и немам намера повторно да ја погледнам, тоа изгледа ради фактот дека нема видливи траги на насилство.
Не видов дека е стара вест, настаниве ги следам стриктно преку телевизискиве куќи а еве ова од пред 2 дена е ( не видов некоја од телевизииве ова да го пренесе ), видов погоре само тиња дискусија па претпоставив дека не била ставена сликата.Ја поставија веќе на предходните страни.
Не сум овде да делам правда ниту да обвинувам некој,бидејки има луге кои си ја вршат својата работа,барем јас така мислам,можеби не сум во право но ако е виновен треба да си ја одлежи затворската казна,да не си играме "Пиј баба вода"па беше тој па не беше тој.