Wait, what?!?!Помош околу ретардиранава ствар доленаведена ако може.
X=Enter(?)
B=Space(?)
LT=?
RT=?
Така ми ги даваше да стискам пошо имав Џоистик наместено. Па изгасив Intro-то од бегањето, па најдов у контроли. Има Keyboard, a мене ми било Wheel Controller.Wait, what?!?!
Контролите треба да ги местиш според X-box?
не дека ме мрзи ја симнав од таму ама нешто ми појавува некој ерор од таму неможам да направам принт скрин затоа што сум на лап топов сеа :/ дали затоа што ми XP не сака да се пушти ?? :/ ја симнав ама не ми изгледа нешто многу добра по зборување за трошење време може да ја бидне бај д веј има кастомизејхџ xD ???^ Те мрзи да отидеш на замунда? И мене.
Иначе играва е исто срање како и претходните, сега се обиделе да направат приказна и фејлнале, дијалозите се лоши, возењето бетер, се на се - разлика од претходните NFS - насловот.
Ај ова те пизди тебе и сите со графичка карта понова од 2008ма, океј.Не знам колку знаете за ова, али боље е да прочитате пред да се заебете со download
30 FPS Cap FTL
Unfortunately, that potential was squandered due to a nasty console reality, this game is locked at 30 Frames Per Second. Even if you turn VSYNC off, you will never get above 30 FPS in this game on the PC. The engine has been locked and there are no configuration file commands that we know of to overcome this game FPS cap. Even RAGE, as bad as that game was, capped its FPS at a more respectable 60 FPS on the PC. It is completely unacceptable for NFS: The Run to be capped at 30 FPS on the PC. This is a racing game for crying out loud, the exact type of game where one wants and needs high FPS for fluidity and control. With the performance that is capable on PCs today with dual and quad-GPU configurations, and displays up to 120Hz, it is absolutely insanity and a nail in the coffin, for NFS: The Run to be capped at 30 FPS. It is a disgrace and an insult to the Frostbite 2 engine.
Due to the game being locked at 30 FPS we cannot show you performance differences between video cards because they all perform the same in this game. We will show you an example. In the graph below we have played for a few minutes in this game on GTX 580 SLI at 2560x1600 Ultra settings.
Целата сторија тука.
На почеток си?Кое копче е X на тастатура???!
фала дур сега ми текна дека joystick-от ми е уклучен, абе мамицата да им ебам ја на Мајкрософт во се се упикааНа почеток си?
Ако си, иди у settings - gameplay - controls. Ама ќе ја изгасиш трката.
Input divice нека ти биде Keyboard, без притоа да имаш џоистик во компјутер, иначе ќе ти ги дава контролите како X, B, LT, RT. X и В се ентер и спејс(бар јас вака стискав), додека за LT и RT нема ништо соодветно.
Намести си ги како што ти кажав и ќе ти дава Enter, Space и <=, => стрелките.
BTW постов ти беше за да ни кажиш колку ти е јак компјутерот?Играва пршти на кој не му се допаѓа нека си игра тоа што сака а не да јаде бурек за играва. BTW ја играм на ултра, конфигурација: Intel i7 2630qm, Nvidia Geforce GT540m 2gb, 6gb ddr3, и има страшна графика
Да, ти имаш нешто против тоа ? Кажи слободно што те мачифала дур сега ми текна дека joystick-от ми е уклучен, абе мамицата да им ебам ја на Мајкрософт во се се упикаа
--- надополнето: Nov 16, 2011 11:37 PM ---
BTW постов ти беше за да ни кажиш колку ти е јак компјутерот?