Need for Speed: The Run

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Ти сакаш да ја играш пиратската игра преку Origin?:pos:
абе ја шо ја симнав 15 гига, се јадам оти сум ја симнувал, а не па да ја купувам, да фрлам пари за вакво срање
значи нема надеж дека ќе направат некоја барем приближно до Most Wanted или Underground :sleep:
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 00:55 ---
значи за DLC , пач и за онлајн мора да ја имаш легално купено :cautious: :гомце:

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
абе ја шо ја симнав 15 гига, се јадам оти сум ја симнувал, а не па да ја купувам, да фрлам пари за вакво срање
значи нема надеж дека ќе направат некоја барем приближно до Most Wanted или Underground :sleep:
значи за DLC , пач и за онлајн мора да ја имаш легално купено :cautious: :гомце:

Ti shto si misleshe? <3

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас треба да ти ја поставам сликава, не ти.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Јас треба да ти ја поставам сликава, не ти.

шо се правете паметни, кога ја вчера ја симнав играта. прв пат ја играм, и ја значи треба се да знам
туку вие сакате фраерчиња да се правете

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
шо се правете паметни, кога ја вчера ја симнав играта. прв пат ја играм, и ја значи треба се да знам
туку вие сакате фраерчиња да се правете
Кој ти збори за играта?

Kajgana Shop

На врв Bottom