Еден совет до сите оние кој се мислат да користат интернет од Blizoo, иако иам голем број на постови, каде ги фалам Blizoo за понуди, брзини, верујте подобро платете си Телеком и раат глава, 25 дена немам интернет, пред 4-5 дена, дојдоа ме приклучија но приклучија неуспешно и му ја дувнаа, денес доаѓа друга екипа, да види што е проблемот, бидејќи пријавив дефект, дечкото гледа дома се е ок, се качува на бандера а друже вика свичот не работи, и што праиме сеа му викам, па не знам, не е моја работа тоа, ќе мора да се прејавиш да кажеш, тоа е работа на мрежната екипа, и така ќе поминат уште недела дена, па може тек тогаш ке имам, значи тотална ненгажираност, нестручност, неповрзаност помеѓу тимовите.
Нека не ве лаже ефтината цена, како јас што се прелажав, среќа што уште го имам интернетот од Телеком,
највеќе што читав постови тука на форумот, од вакви слични дешавки, не го раскинав, туку првин сакав да склучам со Blizoo, испадна паметен потег, плаќам сметка 1 700 денари чист интернет на телеком, ама у 2 години сум немал никаков проблем, за чабе не викаат Плати - па клати .