Е ако сеа ќе биде весело зошто ќе има конкуренција 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не биди смотан само го сменија името никој не ги купи истата фирма е ...А шо че се случи со досегашните договори шо си ги имавме? Пак треба да потпишуваме нов, пошо првин имав од БоНет, па ги купија Кејблтел и нов договор правев сега пак нов?
Добро полека, не се нервирај.Не биди смотан само го сменија името никој не ги купи истата фирма е ...
Mene mi kaza prodavackata vo salonot deka ke ja pu6tat Diema sport ,taa e bugarska i ima anglisko
Добро би било за промена да ги вметнат спортклуб каналите.
Добро бе го потековте со спортклуб.Ако ви е за телевизија идете на т-ебале и мрш у пм.Земете си само тв од нив, нет од кејблтел.проблем solved.кај имате за мали пари пребрз нет, уште се жалите.
Не можеш така. А не гледам зашто да не се жалиме кога тие канали кои и да ги прашавме од операторите ни рекоа „преговараат и дека ќе се воведат во најскоро време“.
Не можеш така. А не гледам зашто да не се жалиме кога тие канали кои и да ги прашавме од операторите ни рекоа „преговараат и дека ќе се воведат во најскоро време“.
Можеш така...Другар ми има 2 макс - Телефонија и МаксТВ...А интернет има земано од кејблтел (10 мегабита/unlimited)..Најевтина и најдобра комбинација...