Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
За местото не е проблем, ќе се договориме. Сите планој за наредната сабота да се откажат, колоквиумите да се положат, секс дентта никако и помалце тинкање. Јасно !?

Се гледаме следната сабота. Бидете така.

За местото не е проблем, ќе се договориме. Сите планој за наредната сабота да се откажат, колоквиумите да се положат, секс дентта никако и помалце тинкање. Јасно !?

Се гледаме следната сабота. Бидете така.

:LOL: Ќе има комедии изгледа :P
Него работата беше за сега пошто наредната сабота ќе треба редовно коло да пропуштиме :coffee:
Ама ајде....кога си решил нека ти биди. Овие дена ќе одам во спортската да прашам за термин. Ако е можно уште од сега ќе закажиме :)
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:52 AM ---
Од мене имаш.
Мене ми одговара нон стоп, чоек без работа сум јас.

П.с. За сала немора во спортската да играме.
Мора!! Не е тоа тоа без спортската. Ама ајде сега за почеток не мора ама потака обавезно таму.
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:55 AM ---
Кој е слаб со кондиција ќе се менува со голманот, малце да одмори, ќе правиме ротации ...
Абе ќе се собериме 13-14 души ќе има и резерви така да нема проблем. И јас сум слаб со кондиција посебно од кога почнав да спортувам во Спорт ( 3та и 4та средно секој одмор таму упм ) и кладов кила :D
Инаку ако сакате салам голмани да имаме ( под претпоставка дека Андобт ќе брани ) можам да најдам уште еден да се регистрира овде ако не е регистриран. Само не е тоа тоа

Ќе ја пропуштиме само таа од 18 30 шо е, обично е една утакмица, али подобро така, одколку да закажиме сега и да не дојдат. Вака имаат време 10ина дена,

На 19-ти е сега планот да се игра ?
Да
--- надополнето: Nov 8, 2011 2:17 AM ---
Ќе ја пропуштиме само таа од 18 30 шо е, обично е една утакмица, али подобро така, одколку да закажиме сега и да не дојдат. Вака имаат време 10ина дена,
Е да. Ми е гајле на 20ти играме со Челзи :D

Не можам јас тогаш, чкртнете ме од списокот. :( Ај ќе се погодиме за некоја наредна утакмица. :)

Сега за сега значи на 19 во сабота во 18....според мене можи само да се направи конечниот список кој шо како и дали можат сите шо ги набројавме...Росенберг индиректно на тебе посочувам бидејќи мене ме мрзи да ги бројам:D

Мора!! Не е тоа тоа без спортската. Ама ајде сега за почеток не мора ама потака обавезно таму.
Дури да се средат работите во спортската можи да играме во друга сала. Како шо кажа неколку страни назад Томасино, ако се среди за брзо тогаш океј, ако не ќе мора да бараме друга сала.

Можи да играме и економско. Мислам дека е голема салата а и не е мн скапа

Јас менаџер можи да бидам ? Шала на страна би се пријавил али немам играно фудбал долго време, можи ќе ве посетам навивачки :coffee:

Абе ќе се собериме 13-14 души ќе има и резерви така да нема проблем. И јас сум слаб со кондиција посебно од кога почнав да спортувам во Спорт ( 3та и 4та средно секој одмор таму упм ) и кладов кила :D
Инаку ако сакате салам голмани да имаме ( под претпоставка дека Андобт ќе брани ) можам да најдам уште еден да се регистрира овде ако не е регистриран. Само не е тоа тоа
јас ќе бранам дефинитвно барајте уште еден :) значи на 19 во павел шатев така?

Дури да се средат работите во спортската можи да играме во друга сала. Како шо кажа неколку страни назад Томасино, ако се среди за брзо тогаш океј, ако не ќе мора да бараме друга сала.

Можи да играме и економско. Мислам дека е голема салата а и не е мн скапа

помала од економско не може да биди,а терминот е 1000

Сега за сега значи на 19 во сабота во 18....според мене можи само да се направи конечниот список кој шо како и дали можат сите шо ги набројавме...Росенберг индиректно на тебе посочувам бидејќи мене ме мрзи да ги бројам:D
Е па ќе почнам сега со нов список па ќе видиме.

помала од економско не може да биди,а терминот е 1000
Многу мала е точно. А за термин не знам дали е 1000 можи да се среди со екс професорите за помалку ама сепак е многу мала т.е премала
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:56 PM ---
Можи. Немам играно таму. Кажав како што имам разбрано од други.
Е па јас година и нешто ја гледав 2 пати неделно така да....мала е :D
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:57 PM ---
јас ќе бранам дефинитвно барајте уште еден :) значи на 19 во павел шатев така?
На 19 сабота многу веројатно а за Павел Шатев не знам. Сега бараме место ама тоа е најмал проблем
--- надополнето: Nov 8, 2011 2:02 PM ---
Е па ајде да почнам со списокот
1.Makedonec_7
2.Rosemberg
3.Кико Д.
4.DeviAngel
5.Џони Вајсмилер
6.Andobt
7.Sluzbarski
8.Dekio7
9.Mar[C]k
Е па сега допишувајте се ме мрзи на секое да пишам. Последниве двајца треба да ми потврдат ама скоро сигурно идат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom