Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Многу мала е точно. А за термин не знам дали е 1000 можи да се среди со екс професорите за помалку ама сепак е многу мала т.е премала
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:56 PM ---

Е па јас година и нешто ја гледав 2 пати неделно така да....мала е :D
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:57 PM ---

На 19 сабота многу веројатно а за Павел Шатев не знам. Сега бараме место ама тоа е најмал проблем
--- надополнето: Nov 8, 2011 2:02 PM ---
Е па ајде да почнам со списокот
1.Makedonec_7
2.Rosemberg
3.Кико Д.
4.DeviAngel
5.Џони Вајсмилер
6.Andobt
7.Sluzbarski
8.Dekio7
9.Mar[C]k
Е па сега допишувајте се ме мрзи на секое да пишам. Последниве двајца треба да ми потврдат ама скоро сигурно идат
10.мандак
--- надополнето: Nov 8, 2011 2:06 PM ---
Многу мала е точно. А за термин не знам дали е 1000 можи да се среди со екс професорите за помалку ама сепак е многу мала т.е премала

Е па јас година и нешто ја гледав 2 пати неделно така да....мала е :D
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:57 PM ---

На 19 сабота многу веројатно а за Павел Шатев не знам. Сега бараме место ама тоа е најмал проблем
--- надополнето: Nov 8, 2011 2:02 PM ---
Е па ајде да почнам со списокот
1.Makedonec_7
2.Rosemberg
3.Кико Д.
4.DeviAngel
5.Џони Вајсмилер
6.Andobt
7.Sluzbarski
8.Dekio7
9.Mar[C]k
Е па сега допишувајте се ме мрзи на секое да пишам. Последниве двајца треба да ми потврдат ама скоро сигурно идат
10.мандак

Значи остана уште El Bohemio,TмThe,INFERNO,JeRry,Selekt3 да се изјаснат.

1.Makedonec_7
2.Rosemberg
3.Кико Д.
4.DeviAngel
5.Џони Вајсмилер
6.Andobt
7.Sluzbarski
8.Dekio7
9.Mar[C]k
10.mandak
11.El Bohemio
12.JeRry

Значи уште некој да се пријави и три тима ќе имаме :D
Друга работа ви кажав - дајте копирајте го списокот и допишете се за да знајме колку сме и шо сме. Вака еден по еден кој ќе ве собира.

брат вистина е премногу мала многу лизга не се игра ке треба 3+1 да играме 4+1најмногу
предност е со даваат мн добра топка специјална за футсал
јас игра секоја среда таму 1000 е терминот е мн комплицирано да се земи термин треба да се плака на уплатница триста работи така отфрлетеја економско

Имам слушнато дека Елпида ја даваат салата за 5-6 илјади месечно со по два термини неделата. Ако се собереме повеќе луѓе можиме да ја резервираме таму ...

Јас таму играм секоја недела, ама многу е мала.. играме 4+1

Остајте ја Елпида. Мала е. Сега ќе гледаме прво Младост па после некоја друга ако не можи таму. Инаку за топка шо прајме?

Остајте ја Елпида. Мала е. Сега ќе гледаме прво Младост па после некоја друга ако не можи таму. Инаку за топка шо прајме?

Ако нема никој, сите по 20-30 денари и ќе купиме една ...

Ако нема никој, сите по 20-30 денари и ќе купиме една ...
Тогаш ќе треба некој да ја чува. А што ако тој некој ја земи топката и избега со неа надвор од државата? :D
Шала на страна со по 20-30 денари не можи салам топка да се купи. Јас имам таква па ако нема никој поквалитетна јас ќе ја донесам. Само работата е за салам топка. Со мојава можно е на сред утакмица без топка да останиме. Ако има некој салам топка нека носи а јас мојата во секој случај ќе ја носам за резерва

Тогаш ќе треба некој да ја чува. А што ако тој некој ја земи топката и избега со неа надвор од државата? :D
Шала на страна со по 20-30 денари не можи салам топка да се купи. Јас имам таква па ако нема никој поквалитетна јас ќе ја донесам. Само работата е за салам топка. Со мојава можно е на сред утакмица без топка да останиме. Ако има некој салам топка нека носи а јас мојата во секој случај ќе ја носам за резерва
да не трчаме одма за скапа топка - оние за 300 ден се добри за почеток,може да се изиграат квалитетни 7-8 натпревари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom