Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.998
- Поени од реакции
- 12.837
Донеси. Една ти една јас една ќе купиме доста е за наредниве месециДа ви донесам една лефтерна низ дома што ја имам?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Донеси. Една ти една јас една ќе купиме доста е за наредниве месециДа ви донесам една лефтерна низ дома што ја имам?![]()
Донеси. Една ти една јас една ќе купиме доста е за наредниве месеци![]()
ДА ЛЕФТЕРНА!!!ЛЕФТЕРНА??????![]()
ДА ЛЕФТЕРНА!!!![]()
скроз си улав да сибиш веко да сибиш..па со лефтерна топка не ќе играме лебчиња ебате![]()
Абе премногу сме ама дојди ќе смислиме нешто. Ако се припријават, четири тима ќе напрајме има два термини да земиме по 1 саат или еден термин по 2 саати како сакате исто ви е.Само најглавното - топка. Да не треба на крајот со шише да играмепишете ме и мене ако фали чоек,за викенди сум слободен и ремче сум за фудбал
па како шо гледам сите овде кој пиел кој пушел кој спортувал во Спорт ( сендвичарата ) кој спиел по цел ден кој повреден најдобро ќе е да ја изнајмиме спортската за лебчиња да играме. Поширокa е така. Само немојте после сите фудбалеришта да испадните
И јас имам многу кондиција. Трчам околу 100 км на фифатапа како шо гледам сите овде кој пиел кој пушел кој спортувал во Спорт ( сендвичарата ) кој спиел по цел ден кој повреден најдобро ќе е да ја изнајмиме спортската за лебчиња да играме. Поширокa е така. Само немојте после сите фудбалеришта да испадните
Се зафркаваме бе за да се опуштите. А сега кажи ми една работа: Во она видеото од Џену сериозни бевте или се преправавте? Тоа беше најдоброто шо го можите или?Ако е така кажи со резервен состав да ви играме, сепак ќе имаме милост да не ви набиеме комплекс.
Јас вечерва малку истрчав. Готово - сега сум во форма. Дури 300 метра можам да истрчамИ јас имам многу кондиција. Трчам околу 100 км на фифата
Зависи каква топка сакаме. Дали 5ка или 4ка. Ако треба ќе дајме и по 150/200 денари и ќе купиме некоја уба 4ка.
Тоа видео е направено за противниците да ја проучуваат играта и тактиката.Се зафркаваме бе за да се опуштите. А сега кажи ми една работа: Во она видеото од Џену сериозни бевте или се преправавте? Тоа беше најдоброто шо го можите или?
Се зафркаваме бе за да се опуштите. А сега кажи ми една работа: Во она видеото од Џену сериозни бевте или се преправавте? Тоа беше најдоброто шо го можите или?