Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
скроз си улав да сибиш веко да сибиш..па со лефтерна топка не ќе играме лебчиња ебате:D

:pos: па како шо гледам сите овде кој пиел кој пушел кој спортувал во Спорт ( сендвичарата ) кој спиел по цел ден кој повреден најдобро ќе е да ја изнајмиме спортската за лебчиња да играме. Поширокa е така. Само немојте после сите фудбалеришта да испадните

пишете ме и мене ако фали чоек,за викенди сум слободен и ремче сум за фудбал

пишете ме и мене ако фали чоек,за викенди сум слободен и ремче сум за фудбал
Абе премногу сме ама дојди ќе смислиме нешто. Ако се припријават, четири тима ќе напрајме има два термини да земиме по 1 саат или еден термин по 2 саати како сакате исто ви е.Само најглавното - топка. Да не треба на крајот со шише да играме

е топка и јас неам салам некоја. Имав од оние гумените ама за ништо не чини таја

^ За лебчиња чини. :D Носи ја

:pos: па како шо гледам сите овде кој пиел кој пушел кој спортувал во Спорт ( сендвичарата ) кој спиел по цел ден кој повреден најдобро ќе е да ја изнајмиме спортската за лебчиња да играме. Поширокa е така. Само немојте после сите фудбалеришта да испадните

Ако е така кажи со резервен состав да ви играме, сепак ќе имаме милост да не ви набиеме комплекс :icon_lol:.

И јас имам многу кондиција. Трчам околу 100 км на фифата :D

Зависи каква топка сакаме. Дали 5ка или 4ка. Ако треба ќе дајме и по 150/200 денари и ќе купиме некоја уба 4ка.

Ако е така кажи со резервен состав да ви играме, сепак ќе имаме милост да не ви набиеме комплекс :icon_lol:.
Се зафркаваме бе за да се опуштите. А сега кажи ми една работа: Во она видеото од Џену сериозни бевте или се преправавте? Тоа беше најдоброто шо го можите или?
--- надополнето: Nov 8, 2011 9:56 PM ---
И јас имам многу кондиција. Трчам околу 100 км на фифата :D

Зависи каква топка сакаме. Дали 5ка или 4ка. Ако треба ќе дајме и по 150/200 денари и ќе купиме некоја уба 4ка.
Јас вечерва малку истрчав. Готово - сега сум во форма. Дури 300 метра можам да истрчам :D
П.С не заебавај спремен си ти ионака :)

Се зафркаваме бе за да се опуштите. А сега кажи ми една работа: Во она видеото од Џену сериозни бевте или се преправавте? Тоа беше најдоброто шо го можите или?
Тоа видео е направено за противниците да ја проучуваат играта и тактиката.:D

Тоа беа специјално бирани кадри да ве залажат :icon_lol:.

Џони !!! Како ме забораваш мене ??? :)
-Пиши таму дури и позиција (напад) :D

Околу термините....
Во спортската можи да се најди некој термин ни мој ни твој и цената ја кренаја 1200 е сега....
А во Павел Шатев мислам секогаш е слободно а цената е 500 денари...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom