Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе таму бункер ќе играме да издржиме. После Битола ќе ве натепаме и истепамеПешки за Скопје ќе си одите
![]()
Хахахаха важи братко во секое време. Се зафркавам бе не сум тепач јас. Зависи како се спремни дечкиве ( а спремни се ) јас нема ни да играм со вас. Едноставно не сум спремен. За пивце во секое време можи и домаќинот плаќа сега нема тука победници и поразениНемој друже, мене и онака ми залепија репутација на тепач немој да морам у пракса да ја потврдувам, ама тебе и вујче Заза не ве чепкам дека ве знам така да не е фер, нема да смеам да ви вратам.
Ама ако сте за спаринг пофино после утакмица пошо пола играчи ќе ви бидат раскршени ако пред тоа спарингуваме(шала брат мора на пивце да идеме и нормално поразениот части то ест вие
).
Пс. Ај доста ви се плеткав не сум Битолчанец ве чекаме на дуел коа ќе бидете спремни.
Хахахаха важи братко во секое време. Се зафркавам бе не сум тепач јас. Зависи како се спремни дечкиве ( а спремни се ) јас нема ни да играм со вас. Едноставно не сум спремен. За пивце во секое време можи и домаќинот плаќа сега нема тука победници и поразени
Каков пречек ќе ни спремите така и ќе ви вратиме. И слободно седете си на темава ионака позабавно е вака. И сам гледаш дека повеќе муабет се направи за евентуален двомеч со вас отколку за нашите утакмици овде
ИмашПа јасно дека се зезаме, да не се зезаме Вујче Заза ќе ме скрши. Пречекот ќе ви биде незаборавен исто како и дружбата, едино шо ќе изгубите
.
Очекуваме и Битолчанки да не пречекаат во минич а ние исто ќе ви возвратиме, јас и Битолчанка навивачка ќе си викнам.
Ајде момци тренирајте вие па ќе се пробаме на терен кој колку го бива.
Според аватаров на голман ми личиш?smetajte me i mene
ИмашАма во ако изгубиме многу во Ск во Битола частиме пред утакмица. Не за друго ќе ве затруеме па ќе ве средиме
--- надополнето: Nov 7, 2011 2:58 PM ---
Според аватаров на голман ми личиш?
Ќе си земеме сендвичи унапред, ве знаеме шо мустри сте Битолчани, не пиеме нафта.
Прво вие јадете па после ние, не сме толку наивни.
daСпоред аватаров на голман ми личиш?