Ќе може на лоу 1024x768.Intel Core 2 Duo CPU 2.94 Ghz.
2 GB RAM
Nvidia GeForce 9500GT 512 MB
ке може да ја играм со некои послаби перформанси или тешко??
Знаете за шо викам. Го инсталирав и DirectX од играва, но пак вака ми прави. Помош некој?Battlefield 3 has stopped working
Windows can check online for a solution to the problem
-Check online for a solution and close the program
-Close the program
Избриши го тоа "tm" од фолдерот во кој што ти е инсталирана играта. Значи од Battlefield™ 3 во Battlefield 3Ко го префрлив кракот, ми излегува ова:
Знаете за шо викам. Го инсталирав и DirectX од играва, но пак вака ми прави. Помош некој?
ps. Инаку имам Windows 7 .
Апла веза нема звучната.И ја имам друга звучна па знае да закочи на други игри.И тоа се само на EA.(Shift 2 на пример знае цел компјутер да ми го укочи, стискам рестарт од копче, пишти, се гаси, се пали пак)Избриши го тоа "tm" од фолдерот во кој што ти е инсталирана играта. Значи од Battlefield™ 3 во Battlefield 3
--- надополнето: Oct 31, 2011 9:03 PM ---
Проблемов постои уште одамна, али никој до сеа не се нафати да го реши пошто игрите кои беа засегнати од него не беа нешто посебно (Crysis 2, Bad Company 2, Medal of Honor...).
Али со излегувањето на Battlefield 3, игра која претендира да биде нешто неверојатно до сеа - ова е стварно срамота. Најдобро решение би било ЕА засекогаш да се ослободи од тој ЕБАН punkbuster кој многу повеќе одмага отколку што помага. Тотално нефер спрема корисниците е да ги тераш да купуваат посебни звучни картици само за да ја играат играва.
Не знам... се' додека не го средат проблемов никогаш нема да ја купам играва, макар и ми ја нудат за 10 евра. Џабе ми е кога ќе не можам да уживам во неа![]()
Не знам брат. Јас прочитав премногу коментари каде што луѓе што имале Realtek on-board card ја замениле со некоја dedicated (најчесто Asus Xonar) и го решиле проблемот. Ако не ме мрзи некој ден ќе пробам да играм без звук, т.е. со disabled on-board од биос.Апла веза нема звучната.И ја имам друга звучна па знае да закочи на други игри.И тоа се само на EA.(Shift 2 на пример знае цел компјутер да ми го укочи, стискам рестарт од копче, пишти, се гаси, се пали пак)
Незнам за него но на мене не ми се има случен ова..........и тоа имам играно со саати.(можно е на типот графичката да му се има прегреано или сл.)Избриши го тоа "tm" од фолдерот во кој што ти е инсталирана играта. Значи од Battlefield™ 3 во Battlefield 3
--- надополнето: Oct 31, 2011 9:03 PM ---
Проблемов постои уште одамна, али никој до сеа не се нафати да го реши пошто игрите кои беа засегнати од него не беа нешто посебно (Crysis 2, Bad Company 2, Medal of Honor...).
Али со излегувањето на Battlefield 3, игра која претендира да биде нешто неверојатно до сеа - ова е стварно срамота. Најдобро решение би било ЕА засекогаш да се ослободи од тој ЕБАН punkbuster кој многу повеќе одмага отколку што помага. Тотално нефер спрема корисниците е да ги тераш да купуваат посебни звучни картици само за да ја играат играва.
Не знам... се' додека не го средат проблемов никогаш нема да ја купам играва, макар и ми ја нудат за 10 евра. Џабе ми е кога ќе не можам да уживам во неа![]()
SB0220, Creative звучна, од OEM Dell компјутер вадена.Не знам брат. Јас прочитав премногу коментари каде што луѓе што имале Realtek on-board card ја замениле со некоја dedicated (најчесто Asus Xonar) и го решиле проблемот. Ако не ме мрзи некој ден ќе пробам да играм без звук, т.е. со disabled on-board од биос.
А ти што звучна имаш?
Ниту графичката му се има прегреано, ниту процесорот, ниту рам меморијата, ниту има слабо напојување, ниту ова, ниту она.Незнам за него но на мене не ми се има случен ова..........и тоа имам играно со саати.(можно е на типот графичката да му се има прегреано или сл.)
Заборавив овде да додадам... Читав случаеви и каде што некои луѓе едноставно си купиле нови слушалки со вградена звучна карта на нив, го изгасиле on board звукот и го решиле проблемот со мрзнењето.Не знам брат. Јас прочитав премногу коментари каде што луѓе што имале Realtek on-board card ја замениле со некоја dedicated (најчесто Asus Xonar) и го решиле проблемот. Ако не ме мрзи некој ден ќе пробам да играм без звук, т.е. со disabled on-board од биос.
А ти што звучна имаш?
Да. И тоа многу. Али џабе кога постои тој проблемот со мрзнењето.Ме интересира дали е пооптимизирана од демото? Ако е, ако фатам денес ЛШ у кладилница, не ми бега оригиналката xD
На демото јас немав никакви проблеми, Battlefield 3 has stopped responding..., според мене зависи од компјутерот, а првиот проблем - тоа е веќе од нивна страна.Да. И тоа многу. Али џабе кога постои тој проблемот со мрзнењето.
Исто така има многу корисници што се жалат дека играта им укочувала, па морале да ја терминираат од таск менаџер.
Трети па се жалат дека им крашувала, и им се појавувало тоа "Battlefield 3 has stopped responding...". Али мислам дека решение за ова е да го смениш името на фолдерот во "Battlefield 3". А за вториот проблем не знам. И мене на демото дур играв мултиплеер ми се дешаваше истото.