Battlefield 3

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
и јас ја играм играва прво кога не ми беа апдејтувани драјверите на графичка еднаш се исклучи, ама ги апдејтував и сега е Ок. ја играм на full hd со ауто (медиум), малце подсецнува, а на ХД си е супер.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Ме интересира дали е пооптимизирана од демото? Ако е, ако фатам денес ЛШ у кладилница, не ми бега оригиналката xD
Да, мултиплеер играм на ultra со текстури на high, (со Post AA) и перфектно иде на сервери со 64 играчи, нормално со мали паѓања на фпс кога има премногу чад и експлозии.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Да. И тоа многу. Али џабе кога постои тој проблемот со мрзнењето.
Исто така има многу корисници што се жалат дека играта им укочувала, па морале да ја терминираат од таск менаџер.
Трети па се жалат дека им крашувала, и им се појавувало тоа "Battlefield 3 has stopped responding...". Али мислам дека решение за ова е да го смениш името на фолдерот во "Battlefield 3". А за вториот проблем не знам. И мене на демото дур играв мултиплеер ми се дешаваше истото.
Да ова со замрзнувањето и мене ми се деси два-три пари па морав од Task Manager да ја гасам, али мислам дека тие што ја купиле играта нема да имаат проблем поради многуте апдејти досега.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Да ова со замрзнувањето и мене ми се деси два-три пари па морав од Task Manager да ја гасам, али мислам дека тие што ја купиле играта нема да имаат проблем поради многуте апдејти досега.
Кои апдејти? o_O
Ја колку што знам од излегувањето на играта до сега нема излезено ниту еден апдејт за неа.
Ако сум грешка, некој од вас што ја купивте играта нека ме поправи со тоа што ќе ми пастира change log.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Кои апдејти? o_O
Ја колку што знам од излегувањето на играта до сега нема излезено ниту еден апдејт за неа.
Ако сум грешка, некој од вас што ја купивте играта нека ме поправи со тоа што ќе ми пастира change log.
Јас не видов ни еден update од кога излезе.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Кои апдејти? o_O
Нема до сега ниту еден апдејт излезено.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Кои апдејти? o_O
Нели пач некој имаше, или јас сум во грешка?

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Нели пач некој имаше, или јас сум во грешка?
Ќе да си грешка :)
Имаше day-one patch уште на излегувањето на играта, ама од тогаш нема ништо ново.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
nemam zborovi za igrava kako e napravena alal da im e
Ја имам (една ситница што многу ме нервира).
Направија комплетно нов енџин за Dx 11 пишуван од почеток, а не ставиле да кастува self shadows бе. Треба да учат од Monolith за оваа работа...
А некогаш дури ни на другите играчи не кастува сенки. :tapp:

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Иам нешо проблем со DirectX да не знајт некој како да го решам дан го имал некој сличниот проблем?
Не можам да ја уклучам поради тоа играва.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Значи играва колкав hype створи толку и разочара. Незнам која е логиката од browser да бараш сервери, мислев тоа ќе го има само во демото. Друго, разбрав дека некои текстури биле добри, некои грди. Играта била добро оптимизирана, но сепак играњето со пријатели наводно било тешко, проблеми да ти се приклучи во сквад, не си можел да смениш сквад, итн итн. Можеби ке ја земам кога ке искочат неколку пачови за да ја средат. Нормално е нова и не очкувам да биде перфектна.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Ја сум до Rock and a Hard Place, некако кратка ми изгледа кампањава, незнам... Иначе играва е топ, графиката е одлично направена, гејмплеј и се одлично. Едино противниците се некако смотани некад али јбг... иначе играм на Нормал или како и да се вика тоа во средина

Kajgana Shop

На врв Bottom