Battlefield 3

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Јас го имав истиот проблем, се среди откако ја клокнав графичката. Што картица имаш?
GT 430 со 1GB рам

Ама ја поминав, ја оставив едно пола саат играта јас дремев во дворецот и се појавиа тие двајцата

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Во моментов, нема нешто што мразам повеќе од Punkbuster.

ме запали еден ѕвер од 85 000 денари не знам што графичка имаше DDR5ка знам беше со 8 гига рам и 1 терабајт меморија или пак 1,5 терабајти меморија
Те молам не купувај нов компјутер, те молам. Купи си мотор.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Origin activation is down at the moment. We are aware of the issue and working on it. Thank you for your patience

Збеснав :mad:

M

Mr.InF3ction

Гостин

Superman in action :D

И на крајот се тепаше со никого. Човекот го немаше..али одкако ме уби еднаш после се појави..xD

Член од
27 октомври 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
Играта не е лоша, но едното нешто што нема сите да ја играат е тоа што бара јака графичка :icon_mrgr:

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
еве кај другарче од клас ја игра на High све е океј.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Колку и да е возобновена и супериорна, кампањата е комплетен рипоф цодмв2/бопс.

>american-russian one man army companionship
>emp's
>makarov = solomon
>even the end is redecorated

inb4 multiplayer hurr durr

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Battlefield 3 на конзола = шит.

Немојте да ве лажат видеа од гејмтрејлерс и слично, кај мене ја фурам све на медиум со текстури на low, на конзола ако не ги снимиш текстурите на диск по дифолт се low, ако ги снимиш доаѓа нешто како медиум/low...

Нема ефекти како motion blus и HBAO, контролите се шит (добро мајкуму, за шпринт е да го стиснам левиот аналог, за клечење и лежење треба да го стиснам и држам десниот аналог). Ја и така PC гејмер сум, па фпс никако да ми легне на конзола.

И кога веќе ставаат AIM ASSIST, нека биде вистински assist, а не "ако сум на 3 сантима нацентриран до човекот, тогаш ми помага". Ако јас стигнам до 3 сантима до него, веќе ќе си го убијам сам.

Да не збориме за звукот, не знам што е работата, мојот телевизор (Sony) вади одличен звук ко за телевизор, Forza 4 кине на него...на BF3 немаше ниски тонови (пример експлозиите што ги осеќате во зградата на почеток), немаше некој прејак звук на оружја (се беше некако затупено)...

Што уште еднаш докажува дека сите девелопери си играат курот со PC игриве, RAGE шие на конзоли (предобра графика, а на моево PC не ни ја пушта асално), а BF3 дури и поубаво изгледа на моево PC...
Ама хеј, како ќе не натераат да купуваме нови графички. :)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Да прашам, кои драјвери би ми одговарале најдобро за BF3 и кој CAP за мојава 4850? Или сеедно бидејќи е од постара серија?

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Сварно бара јака графичка ... :eek: со n9600GT 1Gb би требало да ја играм

Attachments

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Штотуку открив имало кастом опција.. *facepalm*

Сеа можам ултра, али без АА. :)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879

Еј ај ако имаш време, можеш да пробаш со процесорот на сток? Баш ме интересира, пошто мене на хај ми кочи (без AA, со HBAO), фрејмрејт имав околу 25-40. Послем ставив све на медиум со SSAO, играта одеше перфектно со фрејрејт околу 45fps.
Иначе, за играва само пофални зборови, сега стигнав со мисијата кадешто влагаш ноќе у Техеран (неам баш многу време) и спектакуларно е, баш ко у вистинска војна се осеќав, тоа пукотници, експлозии.... incredible. Башка на медиум ја играв, и пак играта изледаше добро, баш за инат ќе пробам со све до даска понекад (без DX11 нормално :)) за да видам како изгледа :vozbud:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074

Ја играм, имам сецкање, ама е премногу мало, кога има премногу чад или при експлозија го има.

Kajgana Shop

На врв Bottom