Battlefield 3

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Може да се игра мултиплеј некако ако ја слегнам од торент? Да не ја слегнувам за Џабе зошто синглплеј веќе досадни се и CoD и BF.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Ја сум до Rock and a Hard Place, некако кратка ми изгледа кампањава, незнам... Иначе играва е топ, графиката е одлично направена, гејмплеј и се одлично. Едино противниците се некако смотани некад али јбг... иначе играм на Нормал или како и да се вика тоа во средина
i ja se slozuvam okolu protivnicite, malku mi se glupi, ide eden nakaj mene i do mene se krie pokraj kutiite,a ja stojam do niv

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Премногу добро оптимизирана игра. Одличен гејмплеј и кампања(незнам зошто добива негативни оценки за кампањата, мене ми се допаѓа :) ) Само многу ме нервира што има милон багови -.- Многу често кога ќе утепаш некој и стои блиску до ѕид се заглавува во ѕидот. Лесно се проаѓа низ врати итн.
Неможе на 3кава како на 2ката да можеш да си ставиш ботови и да играш на мултиплеер стазите ? :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Може да се игра мултиплеј некако ако ја слегнам од торент? Да не ја слегнувам за Џабе зошто синглплеј веќе досадни се и CoD и BF.
Неможе на 3кава како на 2ката да можеш да си ставиш ботови и да играш на мултиплеер стазите ? :)
Воопшто нема опција за мултиплеер преку пиратска верзија.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Што мислите за играва, вреди ли да ја инсталирам?
Како се покажа со графика итн...?

Член од
19 септември 2010
Мислења
121
Поени од реакции
7
имам лап топ Dell inspiron
intel core i3 2.10 ghz
6 gb RAM
1 gb nvidia geforce GT 525 M

ке може да ја играм ??

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Ја изиграв и јас...

The good:
- приказната - комотно може да се рамни со онаа на MW2 (во некои делови дури и подобра е)
- звукот - нешто нечуено досега
- саундтраток - ептен импресивен
- анимациите - нешто што не го очекував од играва, водејќи се според бетата и bad company 2 (т.е. колку груби беа таму), али movement enginе-от од ФИФА и вметнатоста на Mirror's Edge очигледно завршиле добра работа
- филмчињата измеѓу мисиите - Glenn Morshower FTW
- должината на мисиите - некои мисии беа доста долги и се одвиваа на голема локација, што многу ми се допадна

The neutral:
- енџинот - не бев којзнае колку воодушевен од него за време на кампањава, т.е. немаше моменти каде што ептен се истакнува
- графиката - исто
- придружниците - за разлика од BC2 овие се наоѓаа од помош, али често пати знаеја да чекаат на тебе да ги убиеш сите

The bad:
- сите проблеми што ги имав со играва заради punkbuster (а и понатаму ги имав откако целосно го избришав punkbuster)
- цела игра е претерано скриптирана
- save games-от - таман си испотепал цела армија противници и ќе се најде некоја рандом бомба да те убие и да те врати 10 минути назад
- некогаш умираш од 3 куршуми

Оценка за играва врз база на single player кампањата: 7/10

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Знаев дека заборавив да пишам нешто!
Спаѓа во "The bad" и се однесува на гличевите што ги има играта. Прилично многу се, а некогаш дури и влијаеа на играта. Т.е., главните карактери заглавуваа негде и ти не можеш да продолжиш без нив па мораш да лоадираш претходен чекпоинт и пак да тепаш миљон терористи :tapp:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.530
Значи се на се не е ништо посебно во сингл плеер како што се очекуваше...мултиплеерот може да ја извади како и графиката и физиката на играта останато е веќе видено...скоро иста кампања како CoD MW(2) ја чекам MW3 да видам што ке се случува таму иако не очекувам нешто претерано ново !

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ја изиграв и јас...

The good:
- приказната - комотно може да се рамни со онаа на MW2 (во некои делови дури и подобра е)
- звукот - нешто нечуено досега
- саундтраток - ептен импресивен
- анимациите - нешто што не го очекував од играва, водејќи се според бетата и bad company 2 (т.е. колку груби беа таму), али movement enginе-от од ФИФА и вметнатоста на Mirror's Edge очигледно завршиле добра работа
- филмчињата измеѓу мисиите - Glenn Morshower FTW
- должината на мисиите - некои мисии беа доста долги и се одвиваа на голема локација, што многу ми се допадна

The neutral:
- енџинот - не бев којзнае колку воодушевен од него за време на кампањава, т.е. немаше моменти каде што ептен се истакнува
- графиката - исто
- придружниците - за разлика од BC2 овие се наоѓаа од помош, али често пати знаеја да чекаат на тебе да ги убиеш сите

The bad:
- сите проблеми што ги имав со играва заради punkbuster (а и понатаму ги имав откако целосно го избришав punkbuster)
- цела игра е претерано скриптирана
- save games-от - таман си испотепал цела армија противници и ќе се најде некоја рандом бомба да те убие и да те врати 10 минути назад
- некогаш умираш од 3 куршуми

Оценка за играва врз база на single player кампањата: 7/10
Ќе се осврнам на два аспекти од овде:

Приказната, типичен Tom Clancy, глупа глупа глупа.

Второ, проблемот со рандом непријатели...се случува да има сеуште непријатели на мапа, а твоите викаат "it's clear, let's go", гинење од полу-мртви непријатели во темница...сето ова е едноставно непотребно, требале да научат нешто од CoD.

Riste123

RISTE
Член од
7 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Јас ја немам вклучено мозеби 2 недели чекам некој пач или било какво решение на freeze-от па потоа мош ке ја вклучам да ја свртам.
Иначе сум разочаран ного и мислам оти ке се вратам на Call of Duty иако стар гејмплеј барем ке си свртам кампањата и знам деке нема да е со толку багови.

Kajgana Shop

На врв Bottom