tha CaspeR
NV.mk
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 1.508
- Поени од реакции
- 162
Ја свртев. Добра, добра...
i ja se slozuvam okolu protivnicite, malku mi se glupi, ide eden nakaj mene i do mene se krie pokraj kutiite,a ja stojam do nivЈа сум до Rock and a Hard Place, некако кратка ми изгледа кампањава, незнам... Иначе играва е топ, графиката е одлично направена, гејмплеј и се одлично. Едино противниците се некако смотани некад али јбг... иначе играм на Нормал или како и да се вика тоа во средина
Може да се игра мултиплеј некако ако ја слегнам од торент? Да не ја слегнувам за Џабе зошто синглплеј веќе досадни се и CoD и BF.
Воопшто нема опција за мултиплеер преку пиратска верзија.Неможе на 3кава како на 2ката да можеш да си ставиш ботови и да играш на мултиплеер стазите ?
ке можешимам лап топ Dell inspiron
intel core i3 2.10 ghz
6 gb RAM
1 gb nvidia geforce GT 525 M
ке може да ја играм ??
Ќе се осврнам на два аспекти од овде:Ја изиграв и јас...
The good:
- приказната - комотно може да се рамни со онаа на MW2 (во некои делови дури и подобра е)
- звукот - нешто нечуено досега
- саундтраток - ептен импресивен
- анимациите - нешто што не го очекував од играва, водејќи се според бетата и bad company 2 (т.е. колку груби беа таму), али movement enginе-от од ФИФА и вметнатоста на Mirror's Edge очигледно завршиле добра работа
- филмчињата измеѓу мисиите - Glenn Morshower FTW
- должината на мисиите - некои мисии беа доста долги и се одвиваа на голема локација, што многу ми се допадна
The neutral:
- енџинот - не бев којзнае колку воодушевен од него за време на кампањава, т.е. немаше моменти каде што ептен се истакнува
- графиката - исто
- придружниците - за разлика од BC2 овие се наоѓаа од помош, али често пати знаеја да чекаат на тебе да ги убиеш сите
The bad:
- сите проблеми што ги имав со играва заради punkbuster (а и понатаму ги имав откако целосно го избришав punkbuster)
- цела игра е претерано скриптирана
- save games-от - таман си испотепал цела армија противници и ќе се најде некоја рандом бомба да те убие и да те врати 10 минути назад
- некогаш умираш од 3 куршуми
Оценка за играва врз база на single player кампањата: 7/10