Прослава за наместената победа
Местена од кај позна бе бате
Головите не се од пенали ни од офсајд или слободни удари за да се каже дека е местена. Чисти регуларни голови има ли потреба повеќе од коментар, Милан е тоа не некоја екипа од 2 лига па да викате местена. Mилан е тим кој се враќа одма во игра ако се секавате со Лацио 2 гола за 5 мин. Исто и во супер купоп 2 гола за 10 мин.
--- надополнето: Oct 25, 2011 12:10 PM ---
Јас ја коментирав разликата во игра од прво и второ кај сите играчи на Лече, таквиот колективен пад беше апла сомнителен, не го коментирам секој пресврт направен од тимовите али фудбал не пратам од вчера, Лече во прво изиграа супер натпревар, во второ беа бетер од Ренова без желба да се надигруваат и без желба да чуваат водство не од 1-0 туку од 3-0, само они знаат на што се должеше тоа.
Лече изигра супер благодарение на тоа што од 1 мин игра Амброзини и ја влечеше играта он е дефанзивен играч не играч како Аквилани
1 гол од слободен удар
2 од пенал
3 од прекршок во напад
И на мене ми беше сомнително за 2 и 3 гол и изгледаше дека ќе заврпи 5:0 ако и даде уште некој пенал. Немаа желба во второ полувреме бидејќи Милан одма почна офанзивно и првите 10 мин беа како во шок
Второ полувреме имаа игра со рака пред голот, Милан оштетен, офсајд на Касано??? Мислам дека на судијата не му успеа тоа шо беше планирано.
--- надополнето: Oct 25, 2011 12:22 PM ---
Срам за фудбалот.
По ова се виде колку се очајни. . .
Галијани му се јави на Алегри да му каже да ги ставе Принцот и Аквилани
и на судијата да им даде 4 пенала на Милан за да победат, зашо не и даде пенал на Милан коа Лече играа ракомет пред голот.
ццц
Тоа е секогаш е имало љубоморни луѓе и ќе има.
А случајно и Лацио-Милан да не беше местена 2 гола за 5 мин???
Кажите дека плаќате судии да судат против Миланските екипи, Лече-Милан и Наполи-Интер ист случај непостоечки пенали. Дали се враќаме во 2006 кога Ѓубренташите плаќаа судии ќе видеме.
ПС И таа со Палермо беше местена за да примат помалку голови
--- надополнето: Oct 25, 2011 12:26 PM ---
^ Не да му се потроши, цело полувреме не го одвои телефонот од уво.
Он телефонски и се јавуваше на играчите и и кажуваше кој каде да игра ццц ебати простиот народ ејј
--- надополнето: Oct 25, 2011 12:28 PM ---
6 минути продолжение
Калчопили и се е можно, повеќе шанси за гол да имат.