Ејј мислам дека треба да се направи тема за дербито Рома-Милан ... осеќам дека ќе ги тепаме, па мислам заслужува посебна тема да се отвори![]()
охлеле они Џенова не може да ја победат а не па Милан, очекувајте хет трикако не отворите до четврток јас ќе отворамсамо пазте кога јас отворам тема рома победува 99,9999(9)%
![]()
за нив МЕКСЕС-Силва![]()
Бонера нема да игра за со вас тука се Неста-Силва![]()
Местија за да нема повеќе од 5 головиОвие Милан пак наместија........се да им ебам.
После оваква игра на Рома нема потреба да се брукаат со теми овоа оноа.Ќе отварате ли тема Рома-Милан?
Играч од пола милион еНе знам шо играч е тој Ночерино, ама од кога го видов прв пат(пред месец и пол на Камп Ноу) ми станува ептен омилен играч, само заради фацата. Има фаца за освојување на ЛШ и Златната Топка!
Сепак дерби еПосле оваква игра на Рома нема потреба да се брукаат со теми овоа оноа.
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:01 PM ---
Играч од пола милион еа за над 20 мил може да биде продаден
како не се јавија да ја уплатимеОвие Милан пак наместија........се да им ебам.
Рома-Милан никогаш не е било дербиСепак дерби е
Он со далинско ги игра играчитеПа Галијани педер,како паѓаат голови така ја врти......калчополи класично.
Па Галијани педер,како паѓаат голови така ја врти......калчополи класично.како не се јавија да ја уплатиме![]()
Газпапир се враќа после божиќ.Бенитез се спомнува како можен наследник на Раниери...![]()