Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
3:1 videcete 3:3 biti namestice oni to

Like · · Follow Post · 43 minutes ago

На ФБ, на ЈувеБалкан. Не би искоментирал ништо, сеа пуштив :D

B

BooBojan

Гостин
Знаев дека ке го направат ова,заради ова ќе бидат шампиони!
Имаат шампионски дух,Милан!Браво за нив.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Срам за фудбалот.

По ова се виде колку се очајни. . .

Oди бе фрлисе ти ќе кажуваш што е очајно... :)
--- надополнето: Oct 23, 2011 12:29 PM ---
Калчополи, бре! :icon_lol:
Шала на страна, ова е шампионски дух.

Симнете му го тоа PRINCE од дресот на Боатенг и ставете KING.
Минатото kоло едвај 10 гола,овој викенд изгледа ќе има над 50 xD

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.851
Калчополи, бре! :icon_lol:
Шала на страна, ова е шампионски дух.

Симнете му го тоа PRINCE од дресот на Боатенг и ставете KING.
Се зезаш така ?
Никад не сум со тие муабети за местенки и слично, и у 100 такви дебати сум влагал каде сум негирал и се, али ова денес чоече ...
Не дека Милан не се 100 пати подобри од Лече али играта на Лече во второ, односно, '' играта '' сама по себе говореше што е работава, нема шанса екипа во Италија така да се однесува по 1-0 против голем тим, кога се затвараат ко да нема утре, а не па на 3-0 ...

Знам дека со ова нема да се согласат фановите на Милан али исти ќе ви беа ставовите Интер да беа во прашање против Џенова на пример ( ко лани на Меаца, 0-1, 5-2 ако не се лажам ), или Јуве со Сиена.

Јадна Италија.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.206
Поени од реакции
14.471
Имаше нешто сомнително?
Имаше: пенал за Лече, гол од фаул за Лече, непостоечки офсајд за Милан (голема шанса за гол), пенал не досуден за милан.

Син: Како мислиш дека е местена... На полувремето после 3:0 или пред да почне натпреварот бил наместен?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.547
Поени од реакции
22.458
Се зезаш така ?
Никад не сум со тие муабети за местенки и слично, и у 100 такви дебати сум влагал каде сум негирал и се, али ова денес чоече ...
Не дека Милан не се 100 пати подобри од Лече али играта на Лече во второ, односно, '' играта '' сама по себе говореше што е работава, нема шанса екипа во Италија така да се однесува по 1-0 против голем тим, кога се затвараат ко да нема утре, а не па на 3-0 ...

Знам дека со ова нема да се согласат фановите на Милан али исти ќе ви беа ставовите Интер да беа во прашање против Џенова на пример ( ко лани на Меаца, 0-1, 5-2 ако не се лажам ), или Јуве со Сиена.

Јадна Италија.
Не го гледав цел натпревар. Прво полувреме цело, второ на моменти, ама битно головите ги видов сите.
Вчера гледаше Малага-Реал. Во прво Реал ги згазија, ги уништија и си направија предност од 0-4. Во второ Реал не се виде, Малага ги пикна во џебови, ма во чорапи ги пикнаа кралските играчи. Имаа неколку 100% шанси, пречки, стативи, Касиљас бранеше, промашуваа чисти шанси.... Ама Малага нема душа да го казни тоа и барем да проба да направи пресврт. Кај Милан и Лече е обратно. Лече тешко може да го сопре Милан кога ќе му тргне.
Не знам, не го пратам толку длабоко италијанскиот фудбал, ама мислам дека ова не беше местенка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom