- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Игорче, еден лајк од мене, и една забелешка, врлина е србизам, доблест се вели. Знам дека не ти тебе гајле за формата туку за суштината, ова е за другите...Врлина до врлина....
Игорче, еден лајк од мене, и една забелешка, врлина е србизам, доблест се вели. Знам дека не ти тебе гајле за формата туку за суштината, ова е за другите...Врлина до врлина....
Без нервоза. Знам што барате вие.Малку погоре... напишав а и на други места дека христијани има и дека тоа не е проблем...
ние не бараме да веруваат тие во нешто друго, ниту да имаат авантури со ништо што е против нивната волја... Не мора никој ништо да прифаќа, освен неколку работи кои се добро познати и кои немаат врска со верувањето на поединецот...
Доблест ми е некако незвучен, и не ја открива суштината.Игорче, еден лајк од мене, и една забелешка, врлина е србизам, доблест се вели. Знам дека не ти тебе гајле за формата туку за суштината, ова е за другите...
Доблест ми е некако незвучен, и не ја открива суштината.
Одлично, кога ќе пристигнеш кажи дажи вредеше патот...Ах бре Џони, ти вака мене а ...
Како прво пораката е испратена до сите (вклучувајќи ме и мене). Не е само до цитирачот... Како што кажав, треба да се престане со осудувања за работи кои не ни се јасни. Не само за телемата, за сите воопшто (спомнав и Сатанисти и Атеисти ако не прочита). А и ти немаш баш право да кажеш кој како навредува овде на форум, зошто ти си најголем критичар за сите други, нели?
Почни од себе си Џони, почни од себе си... Јас почнав ...
За ова е веќе пишувано... Телема темата... иако сигурно нема да задоволи и тоа таму, може на нет да ја најдеш „Законот е за сите“, коментари на Законот и да видиш што е напишано и да пробаш да размислиш за тие стихови и да ја размислиш симболиката... Вака, да навредливо е и одбивно за било кој верник (демек му го навредуваат богот,а веќе пена фатив да докажам дека не сме грци па на боговите да им даваме човечки особини)!3,51 Со мојата глава соколова ги колвам очите Исусови додека виси на крстот.
3,55 Нека Марија пречиста биде растргната на тркала: заради неа нека сите девствени жени бидат потполно презрени меѓу вас.
И ти сеуште тврдиш дека кај вас има христијани.
Ах, ќе заборавев да ти се заблагодарам за лајкот. Ми беше прв, а првиот се памети за навек.
Овој или оваа Нешка нема овојпат да ја удостојам со цитат. Извини се обидов да се спуштам доволно ниско но не можам. Можеби следниот пат, а и онака она што го напишав не ти беше упатено тебе.
Добро би било модераторот последниве неколку постови да ги премести во Телема.
Аха.. а ти као нешто си верник? Епа ај докажи ми дека постои господ, ако си?Зошто атеистите се опседнати со Бог? Затоа што немаат друго што да прават у живот .Прочитале 2-3 книги од некое ботле што исто има напишано 2-3 книги и го цитираат и вадат некои свои теории и коа ќе ги прашаш зашто мислиш дека нема господ, ти праќаат линк од 10 страни на англиски нормално(кои и они го немаат прочитано али ајде) и ти викаа еве види хаха., офф мори мајко,класични ботови..
Интересно... класични ботови.Зошто атеистите се опседнати со Бог? Затоа што немаат друго што да прават у живот .Прочитале 2-3 книги од некое ботле што исто има напишано 2-3 книги и го цитираат и вадат некои свои теории и коа ќе ги прашаш зашто мислиш дека нема господ, ти праќаат линк од 10 страни на англиски нормално(кои и они го немаат прочитано али ајде) и ти викаа еве види хаха., офф мори мајко,класични ботови..
рука у огин стаам ако си ја прочитал библијатаЗошто атеистите се опседнати со Бог? Затоа што немаат друго што да прават у живот .Прочитале 2-3 книги од некое ботле што исто има напишано 2-3 книги и го цитираат и вадат некои свои теории и коа ќе ги прашаш зашто мислиш дека нема господ, ти праќаат линк од 10 страни на англиски нормално(кои и они го немаат прочитано али ајде) и ти викаа еве види хаха., офф мори мајко,класични ботови..