Не ти го покажувам патот... само малку пато+кази
Во твој стил...
Секогаш одам најдалеку од сите... во крвта ми е тоа
Стигнавме до никаде... со тебе на било која тема ќе се докажуваме што е што, далеку од темата... И нормално ќе си мериме пениси, што мене не ми смета...
Додека се споменува Законот јас сум пресреќен
Инаку, може да ми направиш што сакаш, ако можеш и ако тоа е твојата чиста волја
Таков е законот... Како браќа борете се
Не може законот да го протолкуваш како Љубов кон проекција... не го заборавај и другиот дел од законот
Проекцијата ќе те доведе во судир со друга ѕвезда... како што и се случува...
Умот е курва... го знаеме тоа, но морам на форумов да го користам за да се „разберам“ со тебе и другите
Нормално ти ќе ми кажеш како јас еве, ни пат знам ни нози имам...
А сите други прашања се од Liber AL... кому да му служиш... на оној кој што вели дека каде што е тој, нема други богови! Книга на законот, таму некаде, пребарај...
Змијата... е врзана во текстот мислам со знаење... сето тоа ќе го разгледаш во однос со еврејскиот канон и египетските митологии...
Нормално, таму е и Ибисот кој го споменуваш
Малку медитација... по тоа си нели... свои медитации искористи ги да навлезеш подлабоко во она што зборува Законот... вака сувопарно... ништо не можам да ти кажам или да објаснам со вакви површни прашања... Ќе морам да молчам и да остане вака необјаснето сето тоа неразбирање на Законот...
Туѓи патеки... не знам за кои туѓи патеки зборуваш... Јас си одам по мои, малку трнливи но здравје, менуваме завои кога ќе притреба
Друго, што остана неодговорено... Да, роб сум, на оној што каде што е тој нема други богови
П.С. Зошто сите постови, прашања ти се поеми? Те мрзи да читаш до крај?