Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Можеби ова не беше најдобро издание на Барса ама за да играш квалитетен фудбал треба двајца! Се гледаше одма кога Челзи малку се отворија живна натпреварот.

V

Viktoranius

Гостин
И ние можеме да се жалиме за недосуден пенал на Камп Ноу бе. Реков, и пак ќе кажам ... НА КАМП НОУ НЕ ПОБЕДИ ФУДБАЛОТ, И НА СТЕМФОРД БРИЏ не победи фудбалот.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Победи подобриот! дали им се допаѓа на фановите на Челзи или не тека е ако се гледа реално! Неможе некоја екипа да не направи ни 100 додавања некои 500 и посед на топката 70-30% и да оди финале нема такво нешто:vozbud::vozbud:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ај честито со малку среќа успеавте да стигнете до Рим. Со Манчестер ке биде добар натпревар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ваааа етеее гоо...Рим чекај неее....Барсааа доаѓааааа

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
dobro e sto ne me izbrkaa od doma po ova so go napravi iniesta
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Леле брат и мене :vozbud:
Почнува фудбалот,даваат Челзи гол си пуштам на а1 знаев што ќе биде ... Од 60та мин си викам дај да ја догледам Барса гледам,гледам до кај 80та мин и заминав на ком да пукам сеир за судијава колку е ... :)
Слушам се дери брат ми идам веднаш со трчање пред тв и се пуштам клизач у дневна,лежам на земја,скокам,од едниот крај на другиот крај трчам ко ненормален и се дерам.Од што бев возбуден не ни го видов голот :pos: :vozbud: па сега го барав на нет и го видов мн.убав пустиот
Моиве дома Што ти е ? Какво е ова понашање? Што си пиел...

Иначе за со Манчестер одбрана Пујол,Пике,Касерес и Кркич или евентуално Пинто :pos:
Ајде има време до тогаш важно во ФИНАЛЕ СМЕ

I

IBIZA SOUND

Гостин
leleeeeee
uste ne mi se veruva so napravi ovoj iniesta
stotuku se pomiriv so sudbinata deka barsa ne ode ponatamu....i opaaa shok i za malku kaj mene srceto ke otkazese od radost
aj sega da odam da se presoblecam oti celiot sum ispoten od radost
:pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Леле брат и мене :vozbud:
Почнува фудбалот,даваат Челзи гол си пуштам на а1 знаев што ќе биде ... Од 60та мин си викам дај да ја догледам Барса гледам,гледам до кај 80та мин и заминав на ком да пукам сеир за судијава колку е ... :)
Слушам се дери брат ми идам веднаш со трчање пред тв и се пуштам клизач у дневна,лежам на земја,скокам,од едниот крај на другиот крај трчам ко ненормален и се дерам.Од што бев возбуден не ни го видов голот :pos: :vozbud: па сега го барав на нет и го видов мн.убав пустиот
Моиве дома Што ти е ? Какво е ова понашање? Што си пиел...

Иначе за со Манчестер одбрана Пујол,Пике,Касерес и Кркич или евентуално Пинто :pos:
Ајде има време до тогаш важно во ФИНАЛЕ СМЕ
Какво ФИНАЛЕ на ЛЕД?
3пати требаше ТОМ:tapp: Да суди пенали..што сакаш сеа да ти кажам победија?Челзи ке одеше ако го судеше пенал на Ето.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ај честито што сте во финале.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Честито влез во финале. :smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Не реков ја како игра Челзи цела сезона него ја гледав утакмицата и веруј Барса не ме увери во овој меч дека заслужува финале:helou:
А да напревеше споредба за целата сезона како во домашните шампионати така и во ЛШ и да ја видеше разликата:helou:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
LOVE THIS TEAM !

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Честито влез во финале.

Чудна утакмица, навивав за Барса затоа што Хидинк играше формација како Катанец, со 8 души во одбрана, како автобус да паркираа пред Чех, ама од друга страна пак мислам дека имаше голем број на нерегуларности, пред се неколку недосудени пенали за Челзи, и мислам дека тие заслужија да одат во финале, но тоа е фудбалот, секоја чест за Иниеста, браво што Барса не се предаде и после црвениот картон на Абидал (и тој контроверзен) и изиграа машки.

П.С. Сега сфатив колку везе нема Дани Алвес, абе 5% од нафрлените топки да му беа добри, ќе победевте сигурно оваа утакмица.

Честито уште еднаш.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
ШАМПИОНИ! ШАМПИОНИ! НЕКА ГЛЕДА РЕАЛ!
ФЕРГУСОН Е СЛЕДЕН! :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop