Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
МАЈСТОРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Луѓе каснам со постов ама досега смируев емоции и уште не ми се смирени. За овие нервози шо ги доживеав у последниве две утакмции со Челзо, посебно у вторава ова на крај вредеше и повеќе од тоа. Леле засекогаш ќе го памтам моментот кога ја видов мрежава како се тресе. Епа еден голем поздрав од мене до сите фанови на Челзи и јебига подобриот помина

ПУКНЕТЕ ДУШМАНИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Честито финале, па и да ги утепате на 27ми :)

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
Laporta: "El futbol ama al futbol" - најдобар одговор за се што се случи, карма е во прашање

ЧЕСТИТО МОМЦИ, земаме се годинава :pehar:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
браво, воопшто не би кажал дека сте гзлаци.... после смртни 180мин на крајот ви се насмевна среќата... со уште повеќе среќа во финале :smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Честито Каталонци. Успех во финале. Интересен фудбал ке падне во Рим...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Чекајте не скокајте Старото м*гаре Фергусон треба да падне!!! :baeh:

V

Viktoranius

Гостин
Екипата што оваа сезона постигна 143 гола, и тоа како заслужи да оди во финале, за разлика од треторазредната екипа по име Челзи, која играше анти фудбал на камп ноу, а истото проба да го направи и на Стемфорд бриџ по постигнувањето на ептен среќниот гол.

Имаше 2 недосудени пенали за Челзи ДА, али имаше и еден недосуден пенал на камп ноу за Барса, и црвениот картон на Абидал, и да не зборувам. 50-50 во судењето.

Ајт магла сеа од овде, и гледајте на 27ми фудбал на ТИТАНИТЕ !

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Момци, ај нека ви е честит пласманот во Финалето, и како што реков од поодамна Шампион ќе биде победников од двомечов во случајот вие.....секоја чест за храброста да нападнете и со играч помалку БРАВО....ќе бидам малку пристрасен и ќе кажам - НЕ ме убедивте дека сте моментално најдобриот тим на планетава на оваа утакмица ама тоа е фудбалот...а со тоа што го играте цела сезона заслужувате да сте во Финалето......
Имам замерки за судијата....ама сами сме си криви што се браневме а можевме да ве докрајчиме :toe:
:smir:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Епа нападнавме со црвен тоа е храброста и изрджливоста колку сака нека зборат пристрасните ама никогаш нема да признаат дека постигнаа смешен гол и се бранеа до крај...
Факт Барса издржа до крај!
Плус за судии не зборам нејќам да почнувам ќе кажам само се извадивме од тешка каша ама заслужено!

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Само нека продолжат да јадат еклери сите злонамерници :)
Судијата бил крив, лоша игра дрн дрн, во финале сме и точка. Барем играме фудбал, а не тепаме се живо и не играме педерски со стоење пред својот гол. Тој гол беше Божја казна за фудбалот што го играше Челзи.

П.С. Една молба: Да не збориме пред време за Манчестер, нека помине натпреварот па тогаш.

I

InF3cTeD

Гостин
реакцијата на Гвардиола ме потсеќа на стариот лисец Мурињо и неговите реакции после вакви голови....свака част за голов

V

Viktoranius

Гостин
Ок друже дај да смириме топката, кулирајте, има време до финалето. Важно ќе биде меч на титаните.:)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ај бе не ни пушете курот на наш фан клуб. Си отидовме во финале и крај, толку, завршена работа.

Екипата што оваа сезона постигна 143 гола, и тоа како заслужи да оди во финале, за разлика од треторазредната екипа по име Челзи, која играше анти фудбал на камп ноу, а истото проба да го направи и на Стемфорд бриџ по постигнувањето на ептен среќниот гол.

Имаше 2 недосудени пенали за Челзи ДА, али имаше и еден недосуден пенал на камп ноу за Барса, и црвениот картон на Абидал, и да не зборувам. 50-50 во судењето.

Ајт магла сеа од овде, и гледајте на 27ми фудбал на ТИТАНИТЕ !

Браво брат за постот !!!!

Заслуживме финале, а сите што сакаат да јадат трици нека си ги јадат дома на маса.

Најдобри бевме во 99,99% од натпреварите, а овие од Челзи со нивниот педерски фудбал си добија тоа што заслужија

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Мразам да го кажам ова ама Манчестер се фаворити. Ние играме без Алвес и Абидал во финалето што значи само едно. Ќе гледаме да дадеме повеќе голови од тоа што ќе примиме.

А од Манчестер и стариот не очекувајте игра многу поразлична од оваа на Челзи. Ќе проба да не дотепа на контри затоа што имаме проблеми со одбраната.

Фергусон не е глуп да не нападне и да ни остави простор. Особено кога не мора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom