Како ти се брани компјутерот од вируси?Подолг временски период не користам анти вирус...
Нема потреба да се брани... немам вируси, користам Win 7 и не ми е преинсталиран 1 година.Како ти се брани компјутерот од вируси?
Го има како Free BitDefender 2010/11 некаде или уште се плаќа? (целосна верзија, не демо)BitDefender Total Security 2011 и Malwerebytes и то е то.
За жал се плаќа, но за среќа има торенти и пиратски даунлоад. Да живее пиратерија....Го има како Free BitDefender 2010/11 некаде или уште се плаќа? (целосна верзија, не демо)
епа што не ставиш free DOS?Нема потреба да се брани... немам вируси, користам Win 7 и не ми е преинсталиран 1 година.
Не гледам порничи, не измислувам “еј пер ми треба програма за даунлоадирање на јутјуб“, не инсталирам се и свашта, не пикам стик секаде... Толку.
Пробав, ама не ми брка работа...епа што не ставиш free DOS?
на замунда го има лиценциран до 2045Го има како Free BitDefender 2010/11 некаде или уште се плаќа? (целосна верзија, не демо)
Да, но треба прво да го симнуваш 2010 па да го инсталираш, па после 2011 па инсталирање пачови и ред други работи..има доста заебанции. Еднаш го инсталирав така, али сега и сум заборавил.на замунда го има лиценциран до 2045