Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
1981. Princ Čarls se oženio
Liverpul osvojio ligu šampiona.
Umro Papa.
2005. Princ Čarls se oženio.
Liverpul osvojio ligu šampiona.
Umro Papa.
Pouka prva:
Sledeći put kad se princ Čarls oženi i Liverpul osvoji ligu šampiona,
upozoriti Papu.
Pouka druga:
Sledeći put kada se princ Čarls oženi i umre Papa,
kladite se na Liverpul.

Хахаххаха....:pos:

Make my day !!! Make my Day !!! Ајде да им покажеме на Гејчестер како се игра фудбал и дека Енфилд е неосвоив за нив !!! YNWA !!!

Ауууу.... составот буче!:drk:

Liverpool : Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Lucas, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Suarez

Subs: Doni, Bellamy, Carroll, Henderson, Spearing, Robinson, Agger.

Реина

Кели Кара Шкртел Енрике

Лукас Адам

Кајт Џерард Даунинг
Суарез

Ке има ли некои стримови за гледање на натпреварот и кога ке бидат објавени?

Немаме среќа...Де Геа денес се одбрани, се живо и диво !!! Одиме понатаму !!! Сега мора да ги победим и Норвич и ВБА, оти бодот ќе биде залуден !!!!!

Битно ЛеБрон до вчера утакмица фубдал немаше изглеано, денес беше на најакото дерби :)

Ај да честитам и тука ко што е редот :) Честито бод :D многу добро игравте, Енфилд секогаш е тешка тврдина за освајање, барем за нас :D Се гледаме во другиот дел од сезоната :)

Не сум задоволен од резултатот со оглед на тоа дека Јунајтед играше со пола тим од првиот состав цело прво полувреме и до 70 минута....Мораше во прво да постигнеме барем еден гол и во втро уште еден што ќе значеше крај на мечот али ништо. Формацијата вака делова добро, само што јас на местото од кајт би го играл Керол. Денес фалеше висината на Керол пошто имавме убави центаршути на Енрике и Даунинг ама немаше кој да искористи. И морам да ја потенцирам не храброста на Кени да нападне ! Мораше во игра да ги внесе Керол и Белами и да оди на три бода. Зато што Ливерпул е амбициозен тим и ако сакаме титула или Лш мора константни победи со слабите екипи и уште поважно со конкурентите за тие места а засега два меча утнавме еден добивме. Денес едноставно мораше да се победи, со ваков состав на Јунајтед, Базел извади нерешено на одл трафорд и замалце ќе победеше, а ние нерешено со најјак состав. YNWA

Така е се сложувам со тебе денеска мораше да се победи и да ја намалиме предноста но тоа е тоа а сега натаму не смее да се дозволи кикс на следните 3 натпревари со послабите екипи мора победа само така ке се доближиме до врвот и ке имаме шанси за ЛШ а со нерешен резултат ништо не правиме.Се надевам на брзо враќање уште на наредниот натпревар со победа.

Дефинитивно има мало разочарување во мене заради пропуштените шанси и пропуштените 2 бода кои ги имавме врака, ама уште еднаш примивме ефтин гол додуша Шкртел(кој го маркираше Чичарито за корнерот) се лизна инаку се ке беше поинаку како и да е.....
Реина-Немаше многу работа, неможеше ништо да стори при голот на Чичарито
Кели-Ретки излети напред, солиден натпревар ама 2-3 пати беше фатен надвор од позиција, но одлично го покри Кара
Кара-Одлична партија на легендата, заедно со Шкртел беа одличен тандем денеска
Шкртел-Според мене еден од подобрите на мечот, нити една топка не му помина
Енрике- Ех од кога велев него да го купиме 80% од вас беа скептични :D, одлична партија, како во напад така и во одбрана со напомена оти со Даунинг во неколку наврати не се разбраа најдобро
Адам,Лукас-Одлична партија на двајцата посебно Адам кој беше одличен. неколку пробиви во напад....
Џерард-Конечно се врати и одма постигна гол.....на почетокот делуваше неспремно, ама како шо поминуваше мечот беше се подобар и подобар....
Даунинг-Не би се изненадил ако го видам на следната утакмица со Норич Белами стартер, мислам дека беше најслаб поединец кај нас( и покрај неколкуте успешни центаршути)
Кајт- Како и секогаш шо би рекле Англичаните Run his heart out, не ги остај дефанзивците на Јунајтед да здивнат....
Суарез-Добра партија, сепак мислам оти во првото полувреме мораше таа шанса да ја претвори во гол, ако го има навредено Евра расистички ке добие некоја утакмица казна
YNWA

Evra-skapanica.. Fergi-Skapanica. Evra ne go kazuva toa tuku taka, ima naredba od "pogore" .. Vakvite psiholoski vojni sto gi vodi Fergi so decenii preku takviov mi se. Da mu e.am toa facata pijana zarumenata, nalik na slanina

Наредни три утакмица со Норвич, ВБА и Свонси- едноставно е, МОРА да ги добијат сите три и не само тоа, да билдаат гол разлика и самодоверба. Со 9 бода од овие утакмици после ќе биде каде каде полесно со Сити и Челзи. Со Стоук во ФА нека ги пушти сите што се ван форма да се уигруваат. Со четири победи по ред гарантирам дека или Челзи или Сити ќе го сркнат од нас убаво.
Имаме шанси немаме реализација, ама осеќам дека некој од триве горенаведени убаво ќе сркне минимум петарда, некако Свонси највеќе ми мириса:)

Наредни три утакмица со Норвич, ВБА и Свонси- едноставно е, МОРА да ги добијат сите три и не само тоа, да билдаат гол разлика и самодоверба. Со 9 бода од овие утакмици после ќе биде каде каде полесно со Сити и Челзи. Со Стоук во ФА нека ги пушти сите што се ван форма да се уигруваат. Со четири победи по ред гарантирам дека или Челзи или Сити ќе го сркнат од нас убаво.
Имаме шанси немаме реализација, ама осеќам дека некој од триве горенаведени убаво ќе сркне минимум петарда, некако Свонси највеќе ми мириса:)

Јас мислам бившиот наш ќе го скрне 5 пати... :)))) би сакал...хахах :)))

Дали би се согласиле на маицата да ја има Ливер птицата од маседониан редс,само наместо обична топката да биде македонското знаме во вид на топка и да пишува маседониан редс со старо англиско фонд?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom