stormspeaker
Бекрија
Овој Бартон да не е нешо директно поврзан со Хилсброу? ...зашо глеам дека ептен е ангажиран и унесен околу тоа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Бартон да не е нешо директно поврзан со Хилсброу? ...зашо глеам дека ептен е ангажиран и унесен околу тоа
Дали би се согласиле на маицата да ја има Ливер птицата од маседониан редс,само наместо обична топката да биде македонското знаме во вид на топка и да пишува маседониан редс со старо англиско фонд?
И обавезно мојот предлог да го има!!Дали би се согласиле на маицата да ја има Ливер птицата од маседониан редс,само наместо обична топката да биде македонското знаме во вид на топка и да пишува маседониан редс со старо англиско фонд?
Брат тешко малце,пошо типов ми препорача да не биде ко една слика,мн лесно бледеела.Најубаво е да се нацрта тоа ко еден вид на скица,немора портата моја идеа за позади е тоа шо е над портата и под тоа да пишува You'll Never Walk Alone нормално во старо англиски фонд или ако сакате во еден вид на tattoo фонд.Можам да му дадам на тој типот шо ме тетовира да го нацрта тоа за позади,ако треба и ќе платам не е фкра.Шо мислите?И обавезно мојот предлог да го има!!Шенклис гејт по должината на грбот
![]()
Не мислев цела порта, само тој дел кај шо пишува You'll never walk alone и сите дрангулии околу тоаБрат тешко малце,пошо типов ми препорача да не биде ко една слика,мн лесно бледеела.Најубаво е да се нацрта тоа ко еден вид на скица,немора портата моја идеа за позади е тоа шо е над портата и под тоа да пишува You'll Never Walk Alone нормално во старо англиски фонд или ако сакате во еден вид на tattoo фонд.Можам да му дадам на тој типот шо ме тетовира да го нацрта тоа за позади,ако треба и ќе платам не е фкра.Шо мислите?
За истото збориме,а пишав погоре,не е фрка за скица ќе однесам кај дригарчето шо тетовира и стварно мн јако црта,може да напраи скица од ова и после да се префрли на маица.Не мислев цела порта, само тој дел кај шо пишува You'll never walk alone и сите дрангулии околу тоана нет ја неможев да најдам само ко скица, да им пишеме на официјалната страна може ке ни излезат во пресрет, м?
![]()
Епа супер, ако се согласуваат и другите нека напраиЗа истото збориме,а пишав погоре,не е фрка за скица ќе однесам кај дригарчето шо тетовира и стварно мн јако црта,може да напраи скица од ова и после да се префрли на маица.
Па птицата и топката,а над нив да пишува Macedonian Reds и позади да го има тоа.Мислам дека би била супер маицата.Епа супер, ако се согласуваат и другите нека напраи
А за од напред? нешо ко сликата на фб од мк редс?
![]()
Епа ај сеа некој од админите на групата на фб нека го пишат предлогот и ако се согласуваат повеќето, нека иде на принтањеПа птицата и топката,а над нив да пишува Macedonian Reds и позади да го има тоа.Мислам дека би била супер маицата.
Пред да почнат да се прават маици треба да се средат уште еден куп друг идрангулии, и треба да земеме во предвид дека никој не плаќа чланарина.
Утре се подигнува Решението од централен регистар, ќе се изработат печати на друштвото и ќе се отвори сметка на друштвото. Со тоа се создаваат предуслови за понатамошен развој.
Наредно на агенда е дефинитивно маички и чланарина. Особен очланарина. На некоја од наредните средби, сите кои сакаат да земат активно учество ќе бидат повикани. Морада се одреди чланарина која на сите ке им одговара. И за маички секако, на тој состанок секој ке си ја презентира идејата па која е најдобра ќе биде одбрана. Секако може и повеќе варијанти.
Има повеќе понуди за принтање маички, јас би ја избрал најефтината, како би можеле повеќе луѓе да си го приуштат тоа задволство.
Lineup vs Rangers : Doni, Johnson, Agger, Coates, Wilson, Spearing, Lucas, Maxi, Aurelio, Carroll, Bellamy #fb
Аурелио како крило?![]()