Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ајде како мало загревање јас да дадам мој допринос јас како би играл.
------------------------Реина----------------------
Кели------Карагер-Скртел(агер)-----Енрике
Џерард-----Лукас-----Адам-----Даунинг
----------Кајт-------Суарез---------------------

Дискутабилно е каде да игра Џерард дефинитивно, ама со оглед дека само што се врати од повреда не би го ставил да се крши во средина. А и Адам имаше солидни партии лани против Јунајтед. На Адам и Кајт Манчестер им лежи така да мора овие двајца да идат.
Кајт го ставам во напад само заради тоа. Манчестер утакмица мора да играме со најдобрите, а не со оние со најголем потенцијал. Заради тоа, Керол и Хендерсон НЕ СМЕАТ да бидат во прв тим. Керол и Белами мораат да се чуваат како адут во ракавот во второ полувреме.
Наши адути - џерард по десно без Евра во тимот-мора да се искористи тоа.
Луис Суарез и Кајт и нивна игра по земја против високите и во последно време несигурни Фердинанд и Видич.
Лукас Адам и Џерард придружно да ја освојуваат средината против флечер и Андерсон.
Руни-психолошки оптеретен

Од што треба да се плашиме- Велбек, Хернандез и јанг- во фантастична форма.
Кели и Енрике- немаат некако конзстентност поради што и очекувам Ферги да нападне по крила.
Адам- добар е ама знае да потфрли, само да не му се погоди лош ден па да земе да ми се губи по терен.
Карагер- страв ми е дека утакмицава ке покаже дека Карагер е можеби веќе премногу спор за Хернандез,Велбек и јанг.
Најстрашно- Хендерсон и керол во прв тим...

Баш спротивно мислам, увек Кара играл на топ ниво коа е најпотребно..

Се сложувам и се надевам ама факт е дека станува преспор во последно време. е сеа на тоа кога ке ја додадеш брзината на Велбек и Чичарито па и на Јанг и нани кои ќе пробиваат по страна дефинитивно делува опасно, поготово ако се знае дека другиот одбранбен фудбалер ни е Скртел исто така спор.

Се сложувам и се надевам ама факт е дека станува преспор во последно време. е сеа на тоа кога ке ја додадеш брзината на Велбек и Чичарито па и на Јанг и нани кои ќе пробиваат по страна дефинитивно делува опасно, поготово ако се знае дека другиот одбранбен фудбалер ни е Скртел исто така спор.
Затоа се молам Агер да е фит и да игра од старт ;)

Агер+Карагер....ако игра Шкртел, шансите дека ќе добиеме црвен у прво полувреме ќе бидат 90%

Момци ќе може да се обидете и да направите како би сакале да изгледа една маица на Ливерпул на Македонскиот фан клуб на Ливерпул.Потрудете се(барем тие шо се добри со фото шоп)да напраите неколку типови и да ги постирате овде па да се одбере најдобрата.На другаче чичко му има фирма за штампање на маици(кој ги има низ скоро цела Македонија),па праевме муабет и рече ќе дае попуст ако се земе одреден број на штампани маици.Штапмата е доста добар квалитет.Цената би требало максимум да биде до 250 денари а минимум највероватно околу 180-190(верувам дека и максималната цена да биде не е премногу тоест е реална и секој би можел да даде пари).Раширете на тие шо не се членови на кајгана а се фанови на Ливерпул дека ќе се штампаат маици и ако не ги мрзи и они да дадат тоест да напраат некоја идеа за маица.Ако може ова шо побрзо да се направи за шо побрзо маиците да се иштампаат.
Ако се нафати некој да направи, од мене една идеа на грбот (од рамо до рамо) да се испечати Shankly gate, а од напред ова логото шо е сеа на фан клубот на фб (y)

Ако се нафати некој да направи, од мене една идеа на грбот (од рамо до рамо) да се испечати Shankly gate, а од напред ова логото шо е сеа на фан клубот на фб (y)

ќе се нафатам јас да ги направам...само да отвориме трансакција....прецедникот на здружението беше на семинар во Шпанија и неможевме да поднесеме без него....

После натпреварот со Ман Утд во лигата играме со Норвич дома и со ВБА на гости, така да победа дома над Манчестер и во следните два натпревари да забележиме исто толку победи, е тогаш веќе табелата ќе изгледа многу подруго :) Инаку баш би сакал да почне Керол пред Кајт, пред се ради тоа што самодовербата му е крената по оној гол со Евертон и повторно ќе биде желен за нов гол !!!

Составче за утре ( според мене ) - Реина , Кели , Карра, Шкртел , Енрике, Лукас , Адам , Стиви , Белами , Суарез и Даунинг .... Кајт нека си остане на клупа зашо у последно време не му иде баш , баш , со Евертон маваше еднаш у статива и + промаши пенал ....
Утре ако ја зееме со Јунајтед ( а ќе ја зееме сигурен сум :) ) .... после идат Норич и ВБА (Хоџсон ) , мора со “помалечкиве“ да преживееме ( зашо знаат таму највише да ја заебат работата ) ....

- Леброн си прae фотосесија ( “најголемиот“ фан ... ) остануе уште да стае слика од вц-то на Ливерпул ......
незнам зашо вака не се фоткаше дур не си купи акции во Лпул ? Али за пари се ....
31212410150456662157573.jpg

Керол не би требало да започне! ни треба Кајт секогаш е инспириран против Манчестер и мислам дека белами ни треба да покрива!

Скептичен сум за Џерард ногу го посакувам во составот , но баш против Манчестер а не е во некој натпреварувачки ритам! незнам :x :X
Се убаво тоа утре ке се види во 13:30

pozz

Според мене би требало да играме вака.....
Пепе
Кели(Џонсон)-Кара-Шкртел(Агер)-Хозе
Кајт-Џерард-Лукас-Даунинг
Суарез-Керол
Со тешко срце го отфрлам Адам ама мислам оти оваја е најпогодна формација за утре, секако Кени најдобро знае....Без Кара во одбрана ке бидиме швајцарско сирење, без разлика шо е поспор од минатите години сепак е командант на одбрана, па дури и Агер не е доволно брз за Чичарито така да нема потреба од паника, затоа е тука Лукас да удвојува кога ке е потребно, инаку очекувам тешка битка и мислам кој ке ја добие битката на средина ке победи во дербито

Ќе ги ќофтаме ли утре Ман ?? :) 12 саати до дербито ајдеее (y)

Составот е следен:Реина, Кели, Карагер, Шкртел, Енрике, Џерард, Адам, Лукас, Даунинг, Кајт и Суарез Замени:Дони, Агер, Робинсон, Спиринг, Хендерсон и Керол

The Reds line-up in full is: Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Lucas, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Suarez

Леле леле леле .. АЈДЕ РАЗУБАВЕТЕ МИ ГО ДЕНОВ !! :))
YNWAAA !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom