A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.846
Поени од реакции
8.244
Да питам нешто, имам еден шугав нишки телевизор од 1986, шо е у релативно добра состојба (море работе бе нема гајле), ако земам бум тв ќе успее ли да се гледа некоја програма на него?
Kупи си плазма или ЛЦД ефти ни се да те види господ со таков телевизор ништо нема направиш

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Kупи си плазма или ЛЦД ефти ни се да те види господ со таков телевизор ништо нема направиш
Неам пари бе со шо да купам со бисквити? :) Фала на одговор иначе
--- надополнето: Sep 3, 2011 6:51 PM ---

Tреба да имаш влез-излез од телевизорот за тоа горе што ти го поставив (скартот), ако нема такво нешто позади телевизор нема шанса да ти работи Бум-от.
Мислам дека шугавио тв нема такво нешто ама треба да проверам, фала на одговорите

akcioner

стартер
Член од
20 февруари 2010
Мислења
174
Поени од реакции
85
Едно прашање околу исклучувањето на дополнителниот пакет.
Имам три бум ресивери, и сега не знам дали има врска кој број да го напишам во порака и дали воопшто ќе се деактивира. Можеби најдобро би било да отидам во ОНЕ?

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Едно прашање околу исклучувањето на дополнителниот пакет.
Имам три бум ресивери, и сега не знам дали има врска кој број да го напишам во порака и дали воопшто ќе се деактивира. Можеби најдобро би било да отидам во ОНЕ?
Podobro javi se na 02181 i kazi im go maticniot broj taka ke ti gi deaktivirat na trite resiveri, jas taka napraviv no seuste rabotat, ne znam koga ke gi isklucat...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Очигледно им се спрема дебакл на BoomTV со дополнителниов пакет. Буквално сите планираат да се откажат.
Инаку, колку пари чини пораката за деактивирање на 141181? Никаде не е наведено.

Член од
13 ноември 2009
Мислења
342
Поени од реакции
185
Ostaj so go deaktiviraat paketot, da ne pocnat i resiverite da gi vrakjaat :))

P

PewDiePie

Гостин
Најголемото срање е ова,кој чита а се мисли дали да си земе Бум,моја препорака не се заебувајте.

Kajgana Shop

На врв Bottom