A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.638
Поени од реакции
786
На новиот каталог има реклама за нови филмски канали го прескенирав боомот ама се уште нема ништо.Некој од вас да не знае кога ќе бидат достапни ?

Attachments

akcioner

стартер
Член од
20 февруари 2010
Мислења
174
Поени од реакции
85
Сакам да прашам нешто, бидејќи имам три бум ресивери, дали плус пакетот се доплаќа за секој посебно или сите три заедно?

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Пакет Плус - дополнителен ТВ пакет со 6 канали

Ова лето уживајте со новите филмски канали CineStar TV и CineStar Action and Thriller, достапни бесплатно за сите корисници на BoomTV. Новите CineStar канали се дел од дополнителниот Пакет Плус на BoomTV, кој промотивно ќе биде бесплатен до 30.09.2011. Покрај каналите CineStar, пакетот ги вклучува и спортските канали SportKlub, SportKlub+, како и каналите за возрасни Dorcel TV и Private Spice. За следење на CineStar каналите потребно е да извршите прескенирање на BoomTV уредот. По завршување на промотивниот период, дополнителниот пакет ќе биде достапен со месечна претплата од само 149 денари (ако имате повеќе BoomTV приемници на еден договор, тогаш ќе плаќате вкупно 149 денари месечно за сите).
Корисниците кои не сакаат да ги следат каналите од Пакет Плус, треба да го деактивираат пакетот најдоцна до 30.09, со повик на (02) 181 каде ќе го пријават бројот од програмската картичка (3223XXXXXXX) или да пратат SMS порака со текст: STOP 3223XXXXXXX на бројот 141181.
Доколку корисниците не го деактивираат пакетот до 30.09, тогаш пакетот ќе им се наплаќа 149 денари месечно, до истек на договорот за BoomTV.

S

Sheldon Cooper

Гостин
знае некој што има БумТВ дали се со македонски или со српски превод?

T

The Cryptkeeper

Гостин
Пф, и шо ќе остане од основниот пакет све срање канали. Мислам 500 ден. за тоа абе ајде.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Кај мене и по две пребарувања на каналите не ги покажа.. на кои бројки се ставени ?
Па колку што знам од завчера се пуштени, до сега 3 БумТВа сум прескенирал и ги најде, инаку се наоѓаат на канал 8 и канал 9.

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
Два дена како ги имам овие канали ,еден филм асален немаше + српски превод.
Тапа!!!

Член од
13 ноември 2009
Мислења
342
Поени од реакции
185
Abe tie ne uspeaa so HBO i HBO Comedy,ke uspeat so ovie tretoklasni kanali,ama neka probaat,pa moze nekoj i da se pretplati,a i da se pretplati sigurno ke e zaradi Spotr klub kanalite a ne zaradi ovie 2 Cinestar kanala....

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.036
Незнам баш колку е разлика у цените , ама и ТоталТв и МаксТв и КејблТел ги имаат сите канали од Бум ......+ многу други подобри.
Со овој пакет плус бетер победни изгледаат во споредба со конкуренцијата.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Колку се доплаќа за плус еден рисивер на основниот пакет знае ли некој?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
И двата CineStar се за никаде. Не верувам дека некој би доплаќал за нив и за остатокот од каналите што се нудат. Јас секако не.
А за остатокот: не дека сум презадоволен, ама комбинацијата на NatGeo, Discovery, VH1 + Fox каналите ми се доволни. А и не гледам пречесто.

Kajgana Shop

На врв Bottom