Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
СРАМОТА
Харалампие да даде господ крв да просереш.... маму ти тииииит!

Сега треба да се оди со Словачка и да се прекине натпреварот.... нека ги казнат... а пак ако излезе оној Моронот треба глава да му се пукне!

Кога ќе видам што прават другите репрезентациии каква атмосфера има до крајот на квалификациите се борат за пласман на ЕП а ние се откажавме уште пред 1 година.:place::place::place::place::place:

Маестрална игра на нашите фудбалери на чело со Џерард ( Величе ) ... одлична контрола на топка , дупли пасови , прекрасни нафрлања итн. ... ми се чини дека вака добра генерација на фудбалери досега сме немале ниту па ќе имаме во наредните 50 години ... сите треба да сме горди на нив ... а тоа дека денеска изгубивме од Ерменија не се важи , сепак Ерменија е светска велесила во фудбал која има освоено многу трофеи ( 2 пати беа европски и еднаш светски прваци ) и е на исто рамниште со Шпанија , Холандија , Германија , Бразил , Аргентина итн . Мислам дека е најдобро Хари да го избериме за доживотен претседател на ФФМ , бидејќи сепак тој е најзаслужен за овие огромни успеси на нашите фудбалери .

A бе ТАКАНАРЕЧЕНИ големи играчи и стратези !!! Да ви е*ам све што имате женско у фамилија смрдлиња едни...Вака ли се брани дрес на државата, вака ли држава се претставува бе ташаци едни денес колку сум нервозен не сум бил никогаш толку понервозен а реков нема веќе да се нервирам за репрезентација !!! Такво непочитување и незалагање за државата без чуство без идеја криминал игра значи убедливо најмртва репрезентација имаме во Европа, убедливо !!! Незнаев дека поразов толку ќе ме погоди ама те на Јонуз, те на Хари, на Ташак , на залижаното педерче Бабунски.... јавно пред цел форум кажувам !!! Да ви Е*АМ све пед*рчиња едни и тоа играчите таканаречени најголемо дстигнување да им биде 2 Словачка лига смрдлињааааааааа !!!! Ја срамите државата све да ви е*ам .......

Мене ми текна оти не не бива у фудбал . Ракомет сме добри , идеме на европско . За ракомет треба 7 играчи на терен . Арен ни е првиот тим . Има и 2-3 колку толку добри играчи на клупа да влезат по малку . Кошарка треба 5 играчи , супер прва петорка направивме. Измени исто немаме баш , 3-4 просечни , колку да одморат овие од прва постава .
Ама не заебавајте , за фудбал треба 11 , и башка минимум 3 добри измени што би одиграле по 20-30 минути . Што е многу , многу е .:)

И кој после овој успех на Црна Гора повторно ли ќе не убедуваат дека проблемот е во тоа што сме малку народ?! Па и Босанците кои огромниот дел од репрезентацијата го прават само од бошњачкиот кантон. Работава е до какви сме, а не колку сме.

Малку сме, но гомна сме.

Маестрална игра на нашите фудбалери на чело со Џерард ( Величе ) ... одлична контрола на топка , дупли пасови , прекрасни нафрлања итн. ... ми се чини дека вака добра генерација на фудбалери досега сме немале ниту па ќе имаме во наредните 50 години ... сите треба да сме горди на нив ... а тоа дека денеска изгубивме од Ерменија не се важи , сепак Ерменија е светска велесила во фудбал која има освоено многу трофеи ( 2 пати беа европски и еднаш светски прваци ) и е на исто рамниште со Шпанија , Холандија , Германија , Бразил , Аргентина итн . Мислам дека е најдобро Хари да го избериме за доживотен претседател на ФФМ , бидејќи сепак тој е најзаслужен за овие огромни успеси на нашите фудбалери .

Не ти работи иронијата брат :rolleyes:

После денешниов меч сватив една работа (додуша одамна сум ја сватил само денес се удри потврда). Не знаеме да одиграме ни кога ни требаат бодови, ни кога ни се небитни. Во квалификацискиот циклус кога од никаде ништо добивме шанса да се бориме за влез на СП 1998 (ни јас самиот незнам како успеавме да собереме 13 бода), изгубивме од една бедна Литванија и си ги уништивме шансите додека да пукнеш со прстите. Сега кога немаме шанси за ништо и немаме никаков притисок наместо релаксирано да си изиграме, Ерменија ни одржа фудбалска лекција и рутинирано не победи. Ни се водиме ни се тераме. Гледам фудбал веќе дваесет години и такви играчи, без воља за живот а да не правиме муабет за фудбал, како нашиве не сум видел. Цело време некое влечење по терен ко да им умрел некој пред мечот, не се знае дали одат, дали трчаат. Ко некој со палка да ги тепал и ги натерал да одбарат да играат фудбал. Па сами сте ја одбрале бе таа професија, тој спорт, неспособни едни. Ако не ве бива, идете продавајте семки, само тргнете се од дресот на репрезентацијата. Така барем нема да кинат нерви два милиони народ.

Па добро чим толку биле очајни (јас си ја преспав скоро цела како со Андора и само крајот го видов:pos:) можно ли е да била наместена?

Толку да се дрва не ми се верува, или сепак се?

Па добро чим толку биле очајни (јас си ја преспав скоро цела како со Андора и само крајот го видов:pos:) можно ли е да била наместена?

Ако нашиве им понудиле да ни платат за да им ја пуштат, Ерменциве ќе се пукнале од смеење, зошто денес беа Бразил, Аргентина, Германија, Италија, Холандија и Франција ВО ЕДНО за нас. Беа две триесет класи подобри. Тоа е суровата реалност, толкава разлика со, како што пишав во еден мој предходен пост, репрезентација на чии репрезентативци врв во кариерата им е ако заиграат за Пјуник.

Не е наместена.Дрва се нашиве.Само да им видиш прв состав ќе се згрозиш.А да и јас мислев дека може да ја наместат 2-1 ама грешка сум
--- надополнето: Oct 7, 2011 10:17 PM ---
Ако нашиве им понудиле да ни платат за да им ја пуштат, Ерменциве ќе се пукнале од смеење, зошто денес беа Бразил, Аргентина, Германија, Италија, Холандија и Франција ВО ЕДНО за нас. Беа две триесет класи подобри. Тоа е суровата реалност, толкава разлика со, како што пишав во еден мој предходен пост, репрезентација на чии репрезентативци врв во кариерата им е ако заиграат за Пјуник.
Не ги вреѓај Пјуник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom