Македонска фудбалска репрезентација

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
СРАМОТА
Харалампие да даде господ крв да просереш.... маму ти тииииит!

Сега треба да се оди со Словачка и да се прекине натпреварот.... нека ги казнат... а пак ако излезе оној Моронот треба глава да му се пукне!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.397
Поени од реакции
85.340
Кога ќе видам што прават другите репрезентациии каква атмосфера има до крајот на квалификациите се борат за пласман на ЕП а ние се откажавме уште пред 1 година.:place::place::place::place::place:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Маестрална игра на нашите фудбалери на чело со Џерард ( Величе ) ... одлична контрола на топка , дупли пасови , прекрасни нафрлања итн. ... ми се чини дека вака добра генерација на фудбалери досега сме немале ниту па ќе имаме во наредните 50 години ... сите треба да сме горди на нив ... а тоа дека денеска изгубивме од Ерменија не се важи , сепак Ерменија е светска велесила во фудбал која има освоено многу трофеи ( 2 пати беа европски и еднаш светски прваци ) и е на исто рамниште со Шпанија , Холандија , Германија , Бразил , Аргентина итн . Мислам дека е најдобро Хари да го избериме за доживотен претседател на ФФМ , бидејќи сепак тој е најзаслужен за овие огромни успеси на нашите фудбалери .

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Го бркаме местото број 100 на ФИФА ранг листа.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
A бе ТАКАНАРЕЧЕНИ големи играчи и стратези !!! Да ви е*ам све што имате женско у фамилија смрдлиња едни...Вака ли се брани дрес на државата, вака ли држава се претставува бе ташаци едни денес колку сум нервозен не сум бил никогаш толку понервозен а реков нема веќе да се нервирам за репрезентација !!! Такво непочитување и незалагање за државата без чуство без идеја криминал игра значи убедливо најмртва репрезентација имаме во Европа, убедливо !!! Незнаев дека поразов толку ќе ме погоди ама те на Јонуз, те на Хари, на Ташак , на залижаното педерче Бабунски.... јавно пред цел форум кажувам !!! Да ви Е*АМ све пед*рчиња едни и тоа играчите таканаречени најголемо дстигнување да им биде 2 Словачка лига смрдлињааааааааа !!!! Ја срамите државата све да ви е*ам .......

А

Анноун

Гостин
Мене ми текна оти не не бива у фудбал . Ракомет сме добри , идеме на европско . За ракомет треба 7 играчи на терен . Арен ни е првиот тим . Има и 2-3 колку толку добри играчи на клупа да влезат по малку . Кошарка треба 5 играчи , супер прва петорка направивме. Измени исто немаме баш , 3-4 просечни , колку да одморат овие од прва постава .
Ама не заебавајте , за фудбал треба 11 , и башка минимум 3 добри измени што би одиграле по 20-30 минути . Што е многу , многу е .:)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.212
Поени од реакции
14.482
И кој после овој успех на Црна Гора повторно ли ќе не убедуваат дека проблемот е во тоа што сме малку народ?! Па и Босанците кои огромниот дел од репрезентацијата го прават само од бошњачкиот кантон. Работава е до какви сме, а не колку сме.

Малку сме, но гомна сме.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Маестрална игра на нашите фудбалери на чело со Џерард ( Величе ) ... одлична контрола на топка , дупли пасови , прекрасни нафрлања итн. ... ми се чини дека вака добра генерација на фудбалери досега сме немале ниту па ќе имаме во наредните 50 години ... сите треба да сме горди на нив ... а тоа дека денеска изгубивме од Ерменија не се важи , сепак Ерменија е светска велесила во фудбал која има освоено многу трофеи ( 2 пати беа европски и еднаш светски прваци ) и е на исто рамниште со Шпанија , Холандија , Германија , Бразил , Аргентина итн . Мислам дека е најдобро Хари да го избериме за доживотен претседател на ФФМ , бидејќи сепак тој е најзаслужен за овие огромни успеси на нашите фудбалери .
Не ти работи иронијата брат :rolleyes:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
После денешниов меч сватив една работа (додуша одамна сум ја сватил само денес се удри потврда). Не знаеме да одиграме ни кога ни требаат бодови, ни кога ни се небитни. Во квалификацискиот циклус кога од никаде ништо добивме шанса да се бориме за влез на СП 1998 (ни јас самиот незнам како успеавме да собереме 13 бода), изгубивме од една бедна Литванија и си ги уништивме шансите додека да пукнеш со прстите. Сега кога немаме шанси за ништо и немаме никаков притисок наместо релаксирано да си изиграме, Ерменија ни одржа фудбалска лекција и рутинирано не победи. Ни се водиме ни се тераме. Гледам фудбал веќе дваесет години и такви играчи, без воља за живот а да не правиме муабет за фудбал, како нашиве не сум видел. Цело време некое влечење по терен ко да им умрел некој пред мечот, не се знае дали одат, дали трчаат. Ко некој со палка да ги тепал и ги натерал да одбарат да играат фудбал. Па сами сте ја одбрале бе таа професија, тој спорт, неспособни едни. Ако не ве бива, идете продавајте семки, само тргнете се од дресот на репрезентацијата. Така барем нема да кинат нерви два милиони народ.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Па добро чим толку биле очајни (јас си ја преспав скоро цела како со Андора и само крајот го видов:pos:) можно ли е да била наместена?

Толку да се дрва не ми се верува, или сепак се?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Па добро чим толку биле очајни (јас си ја преспав скоро цела како со Андора и само крајот го видов:pos:) можно ли е да била наместена?

Ако нашиве им понудиле да ни платат за да им ја пуштат, Ерменциве ќе се пукнале од смеење, зошто денес беа Бразил, Аргентина, Германија, Италија, Холандија и Франција ВО ЕДНО за нас. Беа две триесет класи подобри. Тоа е суровата реалност, толкава разлика со, како што пишав во еден мој предходен пост, репрезентација на чии репрезентативци врв во кариерата им е ако заиграат за Пјуник.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.397
Поени од реакции
85.340

Не е наместена.Дрва се нашиве.Само да им видиш прв состав ќе се згрозиш.А да и јас мислев дека може да ја наместат 2-1 ама грешка сум
--- надополнето: Oct 7, 2011 10:17 PM ---
Ако нашиве им понудиле да ни платат за да им ја пуштат, Ерменциве ќе се пукнале од смеење, зошто денес беа Бразил, Аргентина, Германија, Италија, Холандија и Франција ВО ЕДНО за нас. Беа две триесет класи подобри. Тоа е суровата реалност, толкава разлика со, како што пишав во еден мој предходен пост, репрезентација на чии репрезентативци врв во кариерата им е ако заиграат за Пјуник.
Не ги вреѓај Пјуник.

Kajgana Shop

На врв Bottom