Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
дојдов до заклучок дека вашите расправии овде се еднакво интересни како дербињата на вашите клубови- УЖАС !

Ок тоа, можеби е така, а сега јас искрено да ти кажам дојдов до заклучок дека вашите расправии со фановите на Интер ми се многу интересни, бидејќи секогаш ве реметат, дури и кога ќе изгубат.(со исклучок на некои форумџии кои се фанови на Милан) али во глобала е така ...

Фанови на Јувентус учете ја песнава, после натпреваров сите да ја пеете!!

Мислам дека еднаш Smert беше јасен дека нема да бидеме многу активни тука, дека ќе коментирам колку само за да ми се бројат постови неам намера, али мораше да те почестам со малце ребрање пошто се палиш на тоа што туѓ играч му дал гол на Лацио, со вакви постови многу е лесно да те заебе човек мајку му, дај предизвик, смисли нешо поинвентивно :icon_lol:

па така и испадна, "ќе бидеме активни кога лацио ќе победи, а кога ќе губи или нешто нема да биде во ред, тогаш ќе си ќутиме", во тој стил испадна вашата активност, која премногу се намали после 5-те победи по ред на Рома ...

... и жалам што немам нешто поинвентивно, а ти да имаше нешто ќе постираше уште на почетокот додека траеше утакмицата кога јас пишав за Черчи, ама ти почека да заврши утакмицата, за да се осигураш И НАЈВАЖНОТО, НЕМАШЕ НИ ДА ПИШЕШ ДОКОЛКУ ЛАЦИО ИЗГУБЕШЕ, така може да се окарактеризира вашата "активност" ...

Eте така, редно беше !

Алегри испуши ми го куров !!

Честито победа на Јуве, сосема заслужена !!

Eте така, редно беше !

Алегри испуши ми го куров !!

Честито победа на Јуве, сосема заслужена !!

друже слабо хуморески од тебе.....барем овие од Интер фан те посочуваа.........фала ви на сите да ми сте здрави и живи !

Фанови на Јувентус учете ја песнава, после натпреваров сите да ја пеете!!

Па у право бил човекот што одиграл "Кеца на Јувентус", не го изневерија.

друже слабо хуморески од тебе.....барем овие од Интер фан те посочуваа.........фала ви на сите да ми сте здрави и живи !

Моментално смо греота и за хуморески, по греота и од Гасперсон !!

Честитки јувенташи сосема заслужено не треснавте од земја.

9b53439460.png

Убоо е вака :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom