Па само тој им е најак таму ... нема кој да дава голови освен него ...Џовинко има 100%, сите голови за Парма тој ги има постигнато
Јас мислам дека имаше уште еден НАЈАК таму ...Па само тој им е најак таму ... нема кој да дава голови освен него ...
Ааа сега се сетив, Мороне капитенот беше, значи во Парма има двајца НАЈАКИЈас мислам дека имаше уште еден НАЈАК таму ...
Добро де така го кажав ... така го пишав зборот оти ако не па џовинко играше во јуве ... !! ама не е процент добро од страна на клубовите .. !!Јас мислам дека имаше уште еден НАЈАК таму ...
^да да, го потценија малку, вајда ради височината
А во тимот на Лацио има донесено бразилец и германец што ги боли стојко за отпадоците од својот и од младинскиот погон на мерда кои играат во противничката екипа па затоа рутински си ги решаваат работите.Во младинскиот погон на Рома, уште од мали нозе ги учат новите потенцијални таленти што значи зборот МЕРДА, без разлика во кој тим играат, тие со добро воспитани и кога играат против МЕРДА го даваат својот максимум ...
Браво Черчиии !!!
хахаха ме боли .!. ... јас си пишам кога ми е мерак а ти вака чат пат се јавуваш, само на сигурно кога веќе тимот ти победил, онака ве нема никаде ... ајде се приближува Дерби, нема да има веќе џуска(give me five) .. али сега 6 UnicaА во тимот на Лацио има донесено бразилец и германец што ги боли стојко за отпадоците од својот и од младинскиот погон на мерда кои играат во противничката екипа па затоа рутински си ги решаваат работите.
Мислам дека еднаш Smert беше јасен дека нема да бидеме многу активни тука, дека ќе коментирам колку само за да ми се бројат постови неам намера, али мораше да те почестам со малце ребрање пошто се палиш на тоа што туѓ играч му дал гол на Лацио, со вакви постови многу е лесно да те заебе човек мајку му, дај предизвик, смисли нешо поинвентивнохахаха ме боли .!. ... јас си пишам кога ми е мерак а ти вака чат пат се јавуваш, само на сигурно кога веќе тимот ти победил, онака ве нема никаде ... ајде се приближува Дерби, нема да има веќе џуска(give me five) .. али сега 6 Unica