Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Новара е пред нова победа со пресврт водат 3-2 против Катанија
Eдит
Ги урочив 3-3 :pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Во младинскиот погон на Рома, уште од мали нозе ги учат новите потенцијални таленти што значи зборот МЕРДА, без разлика во кој тим играат, тие со добро воспитани и кога играат против МЕРДА го даваат својот максимум ... :D:pos:

Браво Черчиии !!! :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јака утакмица одиграа Новара и Катанија.Може повеќе Новара ја заслужуваше победата но и нерешено е реален резултат со оглед на тао што на 2 пати губеа Новара.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Џовинко има 100%, сите голови за Парма тој ги има постигнато :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ама утакмица секогаш од 12:30 тој термин има голови :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Јас мислам дека имаше уште еден НАЈАК таму :pos: ... :pos:
Добро де така го кажав ... така го пишав зборот оти ако не па џовинко играше во јуве ... !! ама не е процент добро од страна на клубовите .. !!

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Во младинскиот погон на Рома, уште од мали нозе ги учат новите потенцијални таленти што значи зборот МЕРДА, без разлика во кој тим играат, тие со добро воспитани и кога играат против МЕРДА го даваат својот максимум ... :D:pos:

Браво Черчиии !!! :)
А во тимот на Лацио има донесено бразилец и германец што ги боли стојко за отпадоците од својот и од младинскиот погон на мерда кои играат во противничката екипа па затоа рутински си ги решаваат работите. :pos:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Клосе не може да престане да дава голови, секоја чест за човекот. (y) Веќе има 3 гола, му треба уште еден за да го израмни својот учинок во Баерн изминативе 2 сезони. :)))

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
А во тимот на Лацио има донесено бразилец и германец што ги боли стојко за отпадоците од својот и од младинскиот погон на мерда кои играат во противничката екипа па затоа рутински си ги решаваат работите. :pos:
хахаха ме боли .!. ... јас си пишам кога ми е мерак:cool: а ти вака чат пат се јавуваш, само на сигурно кога веќе тимот ти победил, онака ве нема никаде :) ... ајде се приближува Дерби, нема да има веќе џуска(give me five) :( .. али сега 6 Unica :vozbud:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
хахаха ме боли .!. ... јас си пишам кога ми е мерак:cool: а ти вака чат пат се јавуваш, само на сигурно кога веќе тимот ти победил, онака ве нема никаде :) ... ајде се приближува Дерби, нема да има веќе џуска(give me five) :( .. али сега 6 Unica :vozbud:
Мислам дека еднаш Smert беше јасен дека нема да бидеме многу активни тука, дека ќе коментирам колку само за да ми се бројат постови неам намера, али мораше да те почестам со малце ребрање пошто се палиш на тоа што туѓ играч му дал гол на Лацио, со вакви постови многу е лесно да те заебе човек мајку му, дај предизвик, смисли нешо поинвентивно :icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.273
дојдов до заклучок дека вашите расправии овде се еднакво интересни како дербињата на вашите клубови- УЖАС !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom