Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Новара е пред нова победа со пресврт водат 3-2 против Катанија
Eдит
Ги урочив 3-3 :pos:

Во младинскиот погон на Рома, уште од мали нозе ги учат новите потенцијални таленти што значи зборот МЕРДА, без разлика во кој тим играат, тие со добро воспитани и кога играат против МЕРДА го даваат својот максимум ... :D:pos:

Браво Черчиии !!! :)

Јака утакмица одиграа Новара и Катанија.Може повеќе Новара ја заслужуваше победата но и нерешено е реален резултат со оглед на тао што на 2 пати губеа Новара.

Џовинко има 100%, сите голови за Парма тој ги има постигнато :)

Ама утакмица секогаш од 12:30 тој термин има голови :)

Јас мислам дека имаше уште еден НАЈАК таму :pos: ... :pos:
Добро де така го кажав ... така го пишав зборот оти ако не па џовинко играше во јуве ... !! ама не е процент добро од страна на клубовите .. !!

Во младинскиот погон на Рома, уште од мали нозе ги учат новите потенцијални таленти што значи зборот МЕРДА, без разлика во кој тим играат, тие со добро воспитани и кога играат против МЕРДА го даваат својот максимум ... :D:pos:

Браво Черчиии !!! :)
А во тимот на Лацио има донесено бразилец и германец што ги боли стојко за отпадоците од својот и од младинскиот погон на мерда кои играат во противничката екипа па затоа рутински си ги решаваат работите. :pos:

Клосе не може да престане да дава голови, секоја чест за човекот. (y) Веќе има 3 гола, му треба уште еден за да го израмни својот учинок во Баерн изминативе 2 сезони. :)))

А во тимот на Лацио има донесено бразилец и германец што ги боли стојко за отпадоците од својот и од младинскиот погон на мерда кои играат во противничката екипа па затоа рутински си ги решаваат работите. :pos:

хахаха ме боли .!. ... јас си пишам кога ми е мерак:cool: а ти вака чат пат се јавуваш, само на сигурно кога веќе тимот ти победил, онака ве нема никаде :) ... ајде се приближува Дерби, нема да има веќе џуска(give me five) :( .. али сега 6 Unica :vozbud:

хахаха ме боли .!. ... јас си пишам кога ми е мерак:cool: а ти вака чат пат се јавуваш, само на сигурно кога веќе тимот ти победил, онака ве нема никаде :) ... ајде се приближува Дерби, нема да има веќе џуска(give me five) :( .. али сега 6 Unica :vozbud:
Мислам дека еднаш Smert беше јасен дека нема да бидеме многу активни тука, дека ќе коментирам колку само за да ми се бројат постови неам намера, али мораше да те почестам со малце ребрање пошто се палиш на тоа што туѓ играч му дал гол на Лацио, со вакви постови многу е лесно да те заебе човек мајку му, дај предизвик, смисли нешо поинвентивно :icon_lol:

дојдов до заклучок дека вашите расправии овде се еднакво интересни како дербињата на вашите клубови- УЖАС !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom