Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
дојдов до заклучок дека вашите расправии овде се еднакво интересни како дербињата на вашите клубови- УЖАС !
Ок тоа, можеби е така, а сега јас искрено да ти кажам дојдов до заклучок дека вашите расправии со фановите на Интер ми се многу интересни, бидејќи секогаш ве реметат, дури и кога ќе изгубат.(со исклучок на некои форумџии кои се фанови на Милан) али во глобала е така ...

М

Мартин`

Гостин

Фанови на Јувентус учете ја песнава, после натпреваров сите да ја пеете!!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Мислам дека еднаш Smert беше јасен дека нема да бидеме многу активни тука, дека ќе коментирам колку само за да ми се бројат постови неам намера, али мораше да те почестам со малце ребрање пошто се палиш на тоа што туѓ играч му дал гол на Лацио, со вакви постови многу е лесно да те заебе човек мајку му, дај предизвик, смисли нешо поинвентивно :icon_lol:
па така и испадна, "ќе бидеме активни кога лацио ќе победи, а кога ќе губи или нешто нема да биде во ред, тогаш ќе си ќутиме", во тој стил испадна вашата активност, која премногу се намали после 5-те победи по ред на Рома ...

... и жалам што немам нешто поинвентивно, а ти да имаше нешто ќе постираше уште на почетокот додека траеше утакмицата кога јас пишав за Черчи, ама ти почека да заврши утакмицата, за да се осигураш И НАЈВАЖНОТО, НЕМАШЕ НИ ДА ПИШЕШ ДОКОЛКУ ЛАЦИО ИЗГУБЕШЕ, така може да се окарактеризира вашата "активност" ...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Eте така, редно беше !

Алегри испуши ми го куров !!

Честито победа на Јуве, сосема заслужена !!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Eте така, редно беше !

Алегри испуши ми го куров !!

Честито победа на Јуве, сосема заслужена !!
друже слабо хуморески од тебе.....барем овие од Интер фан те посочуваа.........фала ви на сите да ми сте здрави и живи !

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Фанови на Јувентус учете ја песнава, после натпреваров сите да ја пеете!!

Па у право бил човекот што одиграл "Кеца на Јувентус", не го изневерија.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
друже слабо хуморески од тебе.....барем овие од Интер фан те посочуваа.........фала ви на сите да ми сте здрави и живи !
Моментално смо греота и за хуморески, по греота и од Гасперсон !!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Milan and Inter combined, have less points than Juventus. Дркајте јувентини, ова е прв и последен пат :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Честитки јувенташи сосема заслужено не треснавте од земја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom