Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Добро бе, си имате Баерн тема, ебаве децата прости со ова има фанови нема фанови, духови бла бла бла, ај кажите ако имате нешто да кажете, ако не одјебите ебаве сељаците ебаве !

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Немојте така немало навивачи ова она сите знаеме дека навивачите на Милан се уствари и навивачи на Сити

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Добро бе, си имате Баерн тема, ебаве децата прости со ова има фанови нема фанови, духови бла бла бла, ај кажите ако имате нешто да кажете, ако не одјебите ебаве сељаците ебаве !
Леле брат од името на сите навивачи на Баерн кои се јавија во темава пред натпреваров вечер ти се извинувам што те вознемиривме при монологот.

Еве, иако тешко ми паѓа и не знам како ќе издржам, ветувам дека веќе не влегувам тука.:oops:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Се надевам дека Манчини вечерва нема да ја направи најглупавата грешка и да го остави Џеко на клупа кога чоекот веќе знае како се постигнуваат голови против Баерн.

Ајде Сити,време е за голема утакмица :)

В

Вори

Гостин
Читам наназад неколку страни и гледам дека пишувале само фанови на Баерн.Со сета почит но штом толку пишувате за Сити и тоа во нивен фанклуб тоа значи дека се плашите потајно од нив.
Штом сте биле на ниво како Барселона како што вика Рибери,тогаш ладете го во ваш фанклуб и кога ќе заврши утакмицата пишете збор-два.
Сити е јак,не се залетувајте толку.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Немојте така немало навивачи ова она сите знаеме дека навивачите на Милан се уствари и навивачи на Сити
По што го заклучи ова жити мајка?Што врска има Сити со нас? о.О

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Читам наназад неколку страни и гледам дека пишувале само фанови на Баерн.Со сета почит но штом толку пишувате за Сити и тоа во нивен фанклуб тоа значи дека се плашите потајно од нив.
Штом сте биле на ниво како Барселона како што вика Рибери,тогаш ладете го во ваш фанклуб и кога ќе заврши утакмицата пишете збор-два.
Сити е јак,не се залетувајте толку.
Дојдовме за муабет ебаго (сеа да не ја отекувам заебанцијата ама - „слабо има со кого“). Сепак мислев ќе има 3-4 души тука, ова Лион со Цитро има повеќе муабет...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Here's the City team to play FC Bayern München:

Hart, Richards, Kompany, Kolo Toure, Clichy, Barry, Yaya Toure, Nasri, Silva, Dzeko, Aguero

City subs confirmed as:

Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Kolarov, Milner, De Jong, Tevez.

Great news that Nigel is available again! Of course, Mario is still suspended.

Kajgana Shop

На врв Bottom